PLURIOCUPACIÓ

Carlos Herrera medita tornar a TVE

El locutor compaginaria el seu matinal a la COPE amb un nou espai d'entreteniment de cap de setmana a la tele estatal

olerin32308048 carlos herrera foto cope170906171120

olerin32308048 carlos herrera foto cope170906171120

1
Es llegeix en minuts

El periodista Carlos Herrera ha reconegut que té una proposta per presentar un programa d’entreteniment de cap de setmana a TVE, encara que ha precisat que els detalls no estan tancats. La sospita que el radiofonista sobrevolava l’ens amb un debat polític ha desencadenat una tempesta a Twitter.

    

«Una productora de televisió de prestigi i de categoria m’ha proposat fer un programa de televisió, un programa d’entreteniment, no un programa informatiu», ha manifestat el locutor en el seu magazín radiofònic Herrera en COPE.

    

En resposta a la pregunta d’una de les seves oients, el periodista va aclarir que seguirà dirigint el programa radiofònic a la cadena dels bisbes almenys durant aquest any: «Aquesta temporada, si no em fan fora abans, la tinc sencera agafada», va deixar anar com a acudit.

    

Notícies relacionades

Ara bé, va afirmar que podria fer un «programa d’entreteniment de cap de setmana», que no seria ni informatiu ni tindria el format d’un debat polític, perquè «l’avorreix profundament». «Però no està gens clar –va prosseguir–. Primer TVE ha de formalitzar que el programa el vol d’aquesta manera, i en un dia concret, i després jo estudiar-lo. Va per llarg».

NEGATIVA TUITERA

En el seu compte de Twitter, el locutor ha afegit que el programa encara no està confirmat. Per la seva part, fonts de TVE consultades per l’agència Efe van negar que s’hagi produït el fitxatge d’Herrera i van declinar fer cap mena de comentari sobre les declaracions del periodista.