sèrie d'èxit

'Joc de trons': així és l'escena no emesa que aclareix part del final

L'actor que interpreta Bran Stark revela en una entrevista que van gravar una seqüència que no va sortir a l'últim capítol

game-of-thrones--season-7-episode-7--inside-the-episode--hbo----youtube

game-of-thrones--season-7-episode-7--inside-the-episode--hbo----youtube

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

S'ha acabat la setena temporada de 'Joc de trons' (HBO) amb l'hivern amenaçant i la nit enfosquint Ponent. Un últim capítol rodó, amb les relacions entre germans com a part substancial de l'episodi, i amb rècord d'espectadors. Al tràiler d'aquesta temporada -la penúltima- se sentia la veu de Sansa: "Un llop solitari mor, la manada sobreviu". Això passa a l'hivern, i l'hivern ja és aquí. [Ho pots deixar aquí, 'spoilers are coming']. 

Precisament en la relació dels germans Stark es gesta la mort més sonada d'una temporada en què han escassejat les víctimes de gran rellevància, a què estaven acostumats els espectadors. Sansa, convertida ja en senyora Stark, condemna a mort l'ambiciós i manipulador Petyr Baelish, àlies Ditpetit. Arya, la nena de les mil cares, l'executa després que l'escena giri vertiginosament. ¿I Bran? Ja no és Bran, és el Corb dels Tres Ulls, que amb les seves visions coneix el passat i el futur. L'actor que l'interpreta, el britànic Isaac Hempstead-Wright, ha aclarit el fet i l'escena, desconcertant per a alguns. L'intèrpret ha explicat en una entrevista a 'Variety' que van rodar una escena que no va ser emesa que aclariria com s'arriba a la sentència de mort de Ditpetit.

Els seguidors de la sèrie comprenen que Sansa ha conegut la veritat sobre el personatge i les seves traïcions, però no s'evidencia com ni quan. "Era una escena curta en què Sansa picava a la porta de Bran i deia: 'necessito la teva ajuda'", explica Hempstead-Wright. Sansa -tan innocent com forta i lluitadora- va a veure Bran amb el cap ple dels ocells que li ha posat Ditpetit al cap, buscant enfrontar-la a la seva germana Arya. "Bran li diu tot el que necessita saber, i ella reacciona com... "oh, merda".

L'actor que interpreta Bran, Isaac Hempstead-Wright / reuters

Notícies relacionades

En aquesta entrevista, Bran també és preguntat per les seves reserves per explicar la veritat sobre Jon Neu. "Estava més preocupat pel Rei de la Nit i els Caminants Blancs", sentencia. Hempstead-Wirght deixa anar en una de les seves respostes: "Crec que seria millor si Sam ho fes -explicar-li a Jon que en realitat és Aegon Targaryen-", ja que és precisament a Sam a qui li revela a l'últim capítol que Jon és l'hereu del Tron de Ferro. "La gran

pregunta ara és que passarà entre Jon i Daenerys. No puc imaginar que estigui encantada", acaba l'entrevista Hempstead-Wright. Per saber-ho els seguidors de la sèrie de HBO hauran d'esperar fins, previsiblement, al 2019.  

Temes:

HBO Joc de trons