FORMAT RESCATAT

Roberto Leal presentarà 'Operación Triunfo'

Compaginarà el 'talent show' de la tele estatal amb el magazín 'España directo'

olerin39865423 roberto leal presentar   operaci n triunfo  2017170830132139

olerin39865423 roberto leal presentar operaci n triunfo 2017170830132139

1
Es llegeix en minuts

Després de conèixer-se la composició del jurat del rejovenit 'OT', TVE també ha revelat el nom del presentador del 'talent', que tornarà a la tele pública 15 anys després de la seva estrena. El periodista, que aquest estiu està al capdavant d''Hotel romántico', compaginarà la seva tasca a ‘España directo’ amb la presentació de les gales setmanals del programa.

Leal es va donar a conèixer com a reporter el 2005 i també ha mostrat la seva faceta més desenfadada en altres espais de TVE, com 'Hotel romántico' o 'Telepasión'. Des del 2014 és, a més, un dels conductors del Sorteig de la Loteria de Nadal i, des del 2015, de la Cavalcada de Reis.

Presentador també en diverses televisions -Canal Sur, Tele 5 i A-3 (va ser copresentador i presentador a l'estiu d''Espejo público') -, Leal s'ha convertit en "un expert en els programes en directe", segons apunta RTVE, i en una de les cares "més destacades i reconeixibles" de la petita pantalla.

Professor de màsters

El 2012 va ser guardonat amb l'Antena de Plata de l'Associació de Professionals de Premsa i Ràdio de la Comunitat de Madrid. La seva professió l'ha portat també al camp de la docència, com a professor de màsters i ponent en conferències sobre el món televisiu.

Notícies relacionades

Segons va donar a conèixer aquesta mateixa setmana la tele estatal, Mónica Naranjo, Joe Pérez-Orive i Manuel Martos Mónica Naranjo, Joe Pérez-Orive i Manuel Martoscompondran el jurat. La quarta plaça serà rotatòria i estarà ocupada cada setmana per un professional de la ràdio musical, el 'management', les editores musicals, el món de la producció o algun convidat especial relacionat amb el món de la música. Així mateix, Noemí Galera serà la directora de l'Acadèmia.  Noemí Galera 

'OT' tornarà als orígens del format, en col·laboració amb Gestmusic, i donarà tot el protagonisme als concursants. El focus estarà a sobre de l'escenari i no a la taula del jurat, que decidirà, això sí, quins concursants seguiran a l'Acadèmia i travessaran la passarel·la, i quins hauran de mantenir-se a l'espera.