GAIREBÉ SENSE SPÒILERS

Tràiler de l'últim capítol de la setena temporada de 'Joc de trons'

A l'episodi anterior hi ha hagut una dolorosa pèrdua per als fans

zentauroepp39180127 teletodo juego de tronos daenerys targaryen170727192119

zentauroepp39180127 teletodo juego de tronos daenerys targaryen170727192119

1
Es llegeix en minuts
Judith C. Clavain

HBO ha llançat el tràiler del setè capítol -i últim- d'aquesta setena temporada de 'Joc de trons. S'hi mostra el que sembla la preparació per a les batalles que es lliuraran tant per terra com per mar, aquesta última amb Tyrion Lannister comandant la flota de Daenerys Targaryen.

A més, l'avanç ofereix algunes imatges de la reunió entre Cersei Lannister i Jon Neu en què aquest últim intentarà convèncer la reina de l'existència dels caminants blancs. Daenerys i Arya Stark no han aparegut en aquesta promo, encara que sí que ho ha fet Sansa Stark, enfundada en una fosca caputxa.

Notícies relacionades

A l'episodi anterior, 'Joc de trons' ha tornat a demostrar que en la seva ficció cap personatge té assegurada la immunitat i hi ha hagut una d'aquestes morts que saben greu als seguidors més fidels.

Per una altra banda, s'ha deixat entreveure l'atracció entre Daenerys i Jon. A més, a Hivernàlia, cada vegada hi ha més tensió i desconfiança entre les germanes Stark (Sansa i Arya). ¿O és una estratègia per enganyar Dit Petit? Algunes de les incògnites d'aquesta setena temporada es resoldran amb l'emissió del seu últim capítol dilluns que ve.