¿QUÈ FAN AVUI DIMARTS A LA TELE?

¿Què fan avui dimarts a la televisió? Girona-Manchester, el millor de la programació

'Girona-Manchester', 'Cuidado con lo que deseas' i 'Z Nation' són els programes destacats de la jornada

undefined39386789 houston  tx   july 20  pep guardiola the head coach   manage170723174145

undefined39386789 houston tx july 20 pep guardiola the head coach manage170723174145 / Robbie Jay Barratt - AMA

1
Es llegeix en minuts

La programació de tv d'avui té com a programes més destacats: 'Girona-Manchester' (TV-3 i Gol), 'Cuidado con lo que deseas' (A-3) i 'Z Nation' (Cuatro).


Futbol


GIRONA - MANCHESTER CITY

18.00 TV-3 / GOL

Des de Montilivi, retransmissió del partit del Trofeu Costa Brava, en què el Girona, flamant equip de Primera, es presenta davant la seva afició jugant contra el Manchester City de Pep Guardiola, un dels favorits per a la pròxima Champions League. El potent equip anglès i el català tenen un acord de col·laboració, que inclou la cessió de futbolistes 'citizens' al Girona.


Cine


CUIDADO CON LO QUE DESEAS 

22.40 ANTENA 3  //  Intriga  ★★

Direcció: Elizabeth Allen Rosenbaum Actors: Nick Jonas, Isabel Lucas, Dermot Mulroney, Paul Sorvino, Graham Rogers País: EUA (2015) 91 minuts.

Tèrbola pel·lícula d'intriga que va suposar el debut al cine del compositor i cantant Nick Jonas, un dels membres del grup Jonas Brothers, promocionats per la factoria Disney i que va obtenir bastant èxit amb els seus treballs discogràfics i, també, les seves aparicions en televisió (el telefilm Camp rock ). Nick es va estrenar a la petita pantalla a les ordres de la directora Liz Rosenbaum, una jove realitzadora becada al seu dia per Jack Nicholson, i que ha treballat en sèries com 'Gossip Girl', 'Crónicas vampíricas' i la versió nord-americana de 'Polseres vermelles'. La trama sona a mil vegades explicada: un tímid jove s'enamora i s'embolica amb una misteriosa dona, casada amb un milionari que un bon dia apareix mort. Ella, com sempre, oculta un secret i el noi acaba involucrat com a sospitós del crim. La crítica va destacar tant l'atractiu de la parella protagonista com la seva falta de química.


Sèrie


Z NATION

Imatge promocional de la sèrie 'Z Nation'

Notícies relacionades

22.45 Cuatro

Cuatro estrena avui  'Z Nation', sèrie de terror postapocalíptic: un món devastat per un virus que ha convertit gairebé tota la humanitat en zombis. L'originalitat és que, en aquest cas, es presenta l'odissea, de Nova York a Califòrnia, d'un grup de persones que escorten l'únic ésser humà immune al terrorífic virus. La diversa  expedició es dirigeix a l'últim laboratori que existeix capaç d'elaborar una vacuna a partir de la seva sang.