¿Què veure avui diumenge a la televisió?

¿Què veure avui diumenge a la televisió? La Supercopa, el millor de la programació

El partit Barça-Madrid, la pel·lícula d'Antena 3 'Agosto' i 'Espíritu salvaje', a Cuatro, són els espais destacats

mdedios36678027 autor  marc casanovas  f realizaci n  03 12 2016 0 00 00  f 170811155732

mdedios36678027 autor marc casanovas f realizaci n 03 12 2016 0 00 00 f 170811155732

1
Es llegeix en minuts

La programació de tele d'avui té com a programes més destacats: el partit Barça-Madrid de la Supercopa d'Espanya, la pel·lícula d'Antena 3 'Agosto' i 'Espíritu salvaje', a Cuatro.


Esport


SUPERCOPA

22.00 TELE 5 / TV-3

La temporada comença rutilant amb el doble enfrontament dels dos grans del futbol espanyol a la Supercopa d’Espanya. El primer assalt es juga aquesta nit al Camp Nou, a penes cinc dies després que el Reial Madrid guanyés la Supercopa d’Europa, la qual cosa pot passar factura en el rendiment físic dels jugadors de Zidane davant de Messi i companyia.


Programa


ESPÍRITU SALVAJE

22.45 CUATRO

En el seu viatge pels cinc continents rere el rastre d'espècies amenaçades, la família arriba avui a Austràlia. Allà, mentre busquen el wallaby de potes grogues, experimentaran l'aventura de viure en un dels paratges més inhòspits del món: l'interior del desert australià.


Cine


AGOSTO

22.10 A-3 // Drama ★★★

Notícies relacionades

Direcció: John Wells Actors: Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch, Juliette Lewis País: EUA (2013) 121 minuts

A pesar d’unes quantes escapades per carretera i de la filmació de paisatges àrids i polsegosos d’Oklahoma, 'Agost' no renuncia ni dissimula en cap moment el seu origen teatral. Un grup de personatges pertanyents a una mateixa i fracturada família, un espai gairebé inalterable (la casa dels pares en la qual es reuneixen tots després de la desaparició del patriarca) i un temps limitat a aquell espai temporal que se sap tan curt com suspès d’un fil, ja que el que fa el retrobament és reobrir velles ferides sense cicatritzar i avivar els conflictes mai superats. Com gairebé sempre també, una pel·lícula de tan fonda expressió teatral acostuma a estar servida per grans, reconeguts o coneguts actors. Per aquí, la pel·lícula de John Wells es guanyarà l’espectador encara que aquest tingui la sensació d’estar assistint a una peça de teatre filmat. Film doncs d’intèrprets i de construcció sòlida.