dubtes sobre l'edat

Una mentida provoca una fugida a 'First dates'

Un dels comensals va sortir del programa al crit de "¡Traieu-me d'aquí!"

first-dates

first-dates
first-dates-ok

/

2
Es llegeix en minuts

'First dates' ens està deixant una setmana força mogudeta. Després de la nefasta cita de Santiago i Lorenanefasta cita aquest dimarts per culpa dels comentaris homòfobs i racistes del noi, aquest dimecres la cosa no ha millorat pas amb una altra de les parelles de la nit. El sopar va acabar amb una sonora 'espantá' d'un dels comensals al crit de "¡Traieu-me d'aquí!" per culpa dels dubtes que va generar sobre la seva edat.

El primer contacte entre Jesús, un noi de 30 anys, i Jeff, de 33, ja no va començar bé del tot, i no només perquè no hi hagués atracció física.

Jesús no es creia que la seva cita hagués dit la veritat sobre la seva edat. "Et pots treure un parell d'anys... ¡però no 20!", comentava a les càmeres del programa. I el cert és que l'equip de l'espai de Cuatro també devia tenir alguna sospita... perquè quan va sobreimpressionar a la pantalla l'edat de Jeff, va posar que tenia 44 anys.

La perspicàcia de Lidia

Lidia, una de les cambreresLidia, ja va veure per on anirien els trets i no li va faltar ironia al preguntar-li a Jeff la seva edat. A la resposta d'aquest, que va dir que tenia 33 anys, Lidia li va avançar a Jesús: "¿No ho veus? Això és un tio directe, sincer, que va de cara".

Ja asseguts a taula, la cosa no va millorar. La conversa no fluïa, a Jesús li semblava que Jeff només parlava d'ell mateix, i a aquest últim li molestaven les preguntes de la seva cita, que, majoritàriament, es van centrar en la seva edat de forma més aviat subtil.

"Tens la barba molt blanca, ¿quin contrast, oi?"; "¿Quines sèries o dibuixos seguies en la teva infància? Segur que Espinete no"; "¿Perquè llavors hi havia tele, oi?", van ser algunes de les indirectes que Jesús li va anar llançant a Jeff al llarg de la nit. 

"Intueixo que menteixes"

Al final, Jesús va decidir llançar-se i preguntar directament l'edat de la seva parella. "33, ja t'ho he dit", va respondre una mica ofès Jeff. Però Jesús seguia sospitant: "Intueixo que menteixes", li va deixar anar a la seva cita.

La visita al lavabo de Jesús per trucar a una amiga i explicar-li la nefasta cita que estava vivint va ser l'ocasió esperada per Jeff per fugir

Notícies relacionades

"¡Traieu-me d'aquí! No em vull acomiadar ni res", va suplicar a les cambreres, que van intentar mediar en el tema, sense gaire sort. "Em fa ràbia, no m'agraden les estupideses. Me'n vaig", va dir Jeff, i se'n va anar.

Quan Jesús va descobrir la fugida de la seva cita només se'n va poder alegrar. Per separat, tots dos van accedir a tornar al programa per buscar una nova parella... ¿Les seves noves cites donaran tant de joc com aquesta?