cita incòmoda

Twitter crema per un comensal homòfob i racista a 'First dates'

Santiago li va dir "maricon" a un altre participant del programa de Cuatro

first-dates

first-dates

1
Es llegeix en minuts

En un any de vida'First dates' ha ajuntat moltes parelles, però també ha viscut moltes cites incòmodes. I la que van protagonitzar aquest dimarts a la nit Santiago i Lorena va ser una de les més tenses, a causa de l'actitud del noi contra els gais i els estrangers, que va encendre els tuiters.

Santiago, barceloní de 24 anys, va anar escalfant l'ambient tan bon punt es va asseure a la taula del programa de CuatroCuatro amb la seva parella. "Ara volen prohibir els toros, però l'Orgull Gai el deixen", va començar explicant-li a Lorena aquest jove, que va comentar que el que més l'omple és la festa nacional.

Contra els estrangers

Poc després, va mostrar les seves reticències pels estrangers quan la noia li va explicar que havia treballat en diverses botigues regentades per xinesos i pakistanesos. "Jo soc ordenat. Cadascú a la seva terra, sobretot els marroquins", va deixar anar.

La cara de sorpresa de la seva parella va ser majúscula quan Santiago va començar a riure al veure entrar al restaurant de 'First dates' una parella homosexual i comentar: "¡Maricon!".

Un comentari que no li va agradar gens a Lorena, que li va parar els peus. "No diguis això, que no m'agraden aquestes paraules. Són paraules que fan mal", li va retreure la noia.

Música de Village People

Notícies relacionades

"Però 'maricon' no és res dolent", es va justificar Santiago, abans d'explicar a les càmeres del programa: "A mi la ploma no m'agrada gens perquè vaig estar en un lloc una vegada, en una discoteca de Barcelona, i no m'esperava que hi hagués tant de 'maricon' per allà. Em vaig sufocar i atabalar". I, com que a 'First dates' no els falta ironia, van ambientar aquestes declaracions amb una música de Village People de fons.

Com era d'esperar, no hi haurà segona cita entre Santiago i Lorena, ja que ella va confessar que no volia un noi així "ni boja".