A LES ONES

iCat torna a la FM en període de proves

L'emissora de la CCMA començarà l'emissió regular el 6 de setembre

frequencies icat

frequencies icat

1
Es llegeix en minuts

Després de gairebé cinc anys, iCat, l’emissora cultural de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha tornat en període de proves a la freqüència modulada (FM) des d’ahir, dimarts. L’emissora començarà l’emissió regular el 6 de setembre i estrenarà la nova temporada «amb una programació renovada», segons ha explicat.

     

Així, la nova iCat que arribarà a les ones  d’aquí un mes inclourà més música de l’escena catalana, tant interpretada en català com en altres idiomes, i nous programes culturals dedicats al cine, les sèries, el teatre i la literatura; espais de gèneres musicals com el jazz, el folk, la fusió i la música electrònica, i un nou programa musical infantil i juvenil.

    

La CCMA també ha informat que els nous repetidors d’iCat a la FM es posaran en marxa progressivament durant el mes d’agost, mes en què es faran els ajustos necessaris per a l’emissió regular. 

Notícies relacionades

    

La cadena iCat va néixer el 2006 com a emissora de FM i internet, substituint Catalunya Cultura, però el 2012 va passar només a sentir-se 'on line' a causa de les retallades econòmiques que va patir la CCMA. Es poden consultar els dials a la web de l’emissora.