RETORN AL SETEMBRE

María Teresa Campos: "Quan passi la calor tornaré a la tele"

La presentadora ha rebut la Medalla al Mèrit al Treball que li ha entregat Mariano Rajoy

María Teresa Campos rep, entre diversos premiats, la Medalla al Mèrit al Treball. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

María Teresa Campos ha rebut aquest dijous la Medalla al Mèrit al Treball que entrega el Govern, com a reconeixement a la seva carrera dedicada des de fa 60 anys a la comunicació i la seva trajectòria exemplar. La presentadora, de 76 anys, va rebre la notícia una setmana després de patir una isquèmia cerebral, una alegria que va accelerar la seva ràpida recuperació.

"Tan bé com es pot estar. No puc demanar més. Però també estic molt nerviosa perquè és un dia important en la meva vida. El reconeixement de tot el que he fet en la meva vida, però seguiré. Quan passi la calor tornaré a la tele, al setembre", ha confessat Campos des de casa seva per a 'El Programa del verano' (Tele 5), abans de dirigir-se a la Moncloa, on Mariano Rajoy li ha fet entrega del guardó. Agraïda amb el reconeixement, la matriarca de les Campos mira al futur amb esperança i assegura que tornarà a la televisió al setembre.

Acompanyada per la família

Un dia carregat d'emoció i nervis en què la periodista ha estat acompanyada per Carmen Borrego i la seva parella, José Carlos Bernal, i els dos fills d'aquesta; Terelu Campos i el seu exmarit, Alejandro Rubio, i la seva parella, Edmundo Arrocet. També ha estat molt present en el seu pensament la seva germana Lely, que va morir: "Era la més pròxima a mi amb el tema de la televisió".  

Notícies relacionades

La veterana presentadora ha rebut el premi més important de la seva carrera després d'un any molt complicat. La presentadora ha vist més exposada que mai la seva vida privada arran del 'reality' 'Las Campos' i la participació d'Edmundo Arrocet a 'Supervivientes 2017',Edmundo Arrocet i el 16 de maig va patir un ictus. Ara María Teresa Campos torna a mirar al futur amb esperança i carregada d'energia.