Xarxes socials

Jorge Javier Vázquez es despulla (una altra vegada) per als seus seguidors

El presentador de 'Supervivientes' i 'Sálvame' ofereix un posat d'esquena al seu compte d'Instagram

jorgejaviervazquez

jorgejaviervazquez

1
Es llegeix en minuts

No és la primera vegada, ni serà l'última, que Jorge Javier Vázquez, un dels presentadors més populars del 'telehipòdrom' nacional, com diria el meu company Ferran Monegal, es despulla a les xarxes per goig dels seus molts seguidors. Des que l'abril del 2013 va mostrar el primer despiloteig a la revista 'Primera línea' fins a l'aplaudit posat sense roba en un hotel de Nova York l'abril d'aquest mateix 2017, han passat quatre anys. Ara, ha deixat passar només quatre mesos.

Aquesta tarda, mentre espera el final de 'Supervivientes', que serà dijous, en algun lloc de Grècia on ha fet una escapadeta, Vázquez ha ofert un altre nu integral, aquesta vegada completament d'esquena, mentre observa l'horitzó, al seu compte d'Instagram. Al matí ja havia publicat una imatge d'un cel ennuvolat amb la frase: "M'espera un preciós dia de platja. Abstingueu-vos de comentaris graciosos i apiadeu-vos de mi".

Ja a la tarda, cap a les 17 hores, ha publicat la seva imatge despullat, en una terrassa, i amb una frase divertida: "Cul veig, cul vull", diu recolzat en una columna. Aquest dilluns, cap a la mateixa hora i a la mateixa terrassa, mullada, deia: "Cau la tarda. I sí, també m'ha plogut aquí". Si Jorge Javier volia dies de platja, sembla que li han faltat dies. No és estrany que molts dels seus seguidors li suggereixin que vagi a diferents destins espanyols on llueix el sol.

Notícies relacionades

Quan el director del programa 'Sálvame' ha mostrat la imatge a Carlota Corredera, que substitueix el presentador, aquesta no ha amagat la seva sorpresa, mentre María Patiño ha deixat anar un divertit i escandalitzat "Jorge Javieeer!!!". Però als seus seguidors no els importa. Al contrari: més de 12.000 'm'agrada' i gairebé 1.500 comentaris recolzaven la seva imatge.

Aquest nu supera de molt la seva presència en banyador al programa de Jesús Calleja, fa pocs dies, on el va arribar a ficar entre taurons.