camí a la final

Les transparències de María Lapiedra revolucionen 'Supervivientes'

El 'reality' de Tele 5 lidera a Espanya, però a Catalunya no destaca

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts

'Supervivientes' s'acosta al final, que se celebrarà aquest mateix dijous, i el 'reality' de Tele 5 va prenent cada vegada més força. El programa va acomiadar ahir la temporada dels seus debats com a líder d'audiència del diumenge 16 de juliol, amb 1.943.000 teleespectadors i un 18,6% de quota de pantalla.

Però la gran protagonista de 'Supervivientes: el debate' d'ahir va ser María Lapiedra per una cosa completament externa al concurs: les transparències del seu vestit.

La que es va encarregar de fer saltar la llebre va ser Lydia Lozano, que va cridar l'atenció de la presentadora del xou, Sandra Barneda: "M'estan enfocant i tinc això al darrere", va assenyalar la col·laboradora apuntant a Lapiedra, asseguda darrere d'ella.

"¡És que ho estan penjant a Twitter! ¡Jo em pensava que eren les arracades de Nagore, però no. ¡Surto amb dos mugrons al darrere!", es va queixar. "¡És que a la gent li serà igual el que estic dient! ¡Es fixaran en ella!", li va recriminar.

EXPULSIÓ

Sandra Barneda va decidir prendre cartes en l'assumpte: "¡És que, a veure, ¿com vols que et mirin als ulls si se't veuen els mugrons, filla?! ¡És que vas contínuament...! ¡Així no es pot, María! ¡Fora del plató!", li va dir la presentadora a Lapiedra mig en broma mig de debò, encara que finalment li va permetre tornar a entrar al plató.

PER SOBRE DEL CINE

L'espai presentat per Sandra Barneda va superar així el cine de TVE-1, que emetia la pel·lícula 'Golpe de estado' (1.548.000 i 11,5%), i el d'Antena 3, amb 'El gurú de las bodas', amb 1.196.000 seguidors (9,4%).

Notícies relacionades

En canvi, a Catalunya, 'Supervivientes' no va aconseguir una gran audiència i es va quedar al lloc 12 del rànquing del dia, amb 193.000 teleespectadors (11,9%).

'AIXÒ NO ÉS UN TRIO'

A la llista del dia a Catalunya va destacar l'estrena d''Això no és un trio', amb Jordi Basté, que va aconseguir una audiència de 333.000 teleespectadors i un 13,8% de 'share'.