RETORN MOLT ESPERAT

Netflix estrenarà l'1 de setembre la tercera temporada de 'Narcos'

Els nous capítols se centraran al Càrtel de Cali, que assumirà el protagonisme de la sèrie després de la mort de Pablo Escobar

undefined35174055 teletodo narcos170714183202

undefined35174055 teletodo narcos170714183202 / JUAN PABLO GUTIERREZ NETFLIX

1
Es llegeix en minuts

Netflix estrenarà la tercera temporada de la sèrie 'Narcos' l'1 de setembre, tot i que ho farà ja sense el narcotraficant colombià Pablo Emilio Escobar com a protagonista. El focus d'atenció se centrarà en el càrtel de Cali, que assumirà la trama central de la ficció produïda per la plataforma de televisió per internet.

Amb el nom de 'Narcos. El ascenso de un nuevo reino', arribaran els nous capítols d'aquesta producció, que té en el seu repartiment els actors espanyols Javier Cámara Miguel Ángel Silvestre, i que compta amb el personatge de l'agent nord-americà Peña (Steve Murphy) com a centre de la trama.

Notícies relacionades

El càrtel de Cali és l'organització de narcotraficants més rica del món. La figura del seu líder, Gilberto Rodríguez Orejuela, interpretat per l'actor mexicà Damián Alcázar, serà l'autèntica protagonista d'aquesta ficció rodada a Colòmbia. "Dirigit per quatre poderosos 'capos', aquest càrtel opera de forma molt diferent del d'Escobar, i prefereix els suborns a funcionaris i empleats del Govern i manté les seves accions violentes al marge dels titulars de premsa", ha informat Netflix en una nota sobre el contingut dels seus nous episodis.

El comunicat afegeix que aquesta temporada arrencarà amb un "complex" món de nous personatges, entre els quals destaca el de Miguel Ángel Silvestre, que donarà vida a Franklin Jurado, l'encarregat del rentat de diners del càrtel.

Temes:

Netflix Sèries