ADEU EN DIRECTE

Gemma Nierga s'acomiada dels seus oients

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ha arribat el dia i Gemma Nierga ha trencat el seu silenci. Quan es va anunciar que la Cadena SER no li renovava el contracte,Cadena SER no li renovava el contracte hi va haver veus que comentaven que se n'anava sense acomiadar-se. Doncs aquest matí ho ha fet. En un emotiu discurs es dirigia als seus oients dient-los: "Avui deixo la Cadena SER, no per decisió meva, sinó per decisió dels que hi entenen de ràdio". I acabava: "La vida segueix i me'n vaig a viure-la".

Era cap al final de la seva franja del programa 'Hablar por hablar', quan Nierga ha volgut dir adeu: “Molts m'han parlat de la importància de dir adeu” i “m'han convençut per fer-ho”. Així mateix, ha recordat la relació que la unia amb els seus oients: "Recordo que una vegada vaig dir que no m'agradava una música i un taxista em va dir que no m'escoltaria més". Llavors, la periodista va mantenir una llarga conversa amb el conductor, sense taxímetre, i va canviar d'opinió. "Així ha sigut la nostra relació", ha dit. "He après més de vostès que vostès de mi".

SETMANES MOLT INTENSES

"Les últimes setmanes han sigut molt intenses", ha reconegut, però s'ha aplicat els consells de Carles Capdevila, desparegut recentment, sobre la importància de l'actitud que es mostra davant les coses. "L'actitud marca la diferència. La meva actitud és de gratitud". "He sigut molt feliç", ha assegurat, i ha donat gràcies "pel carinyo d'aquests anys, per la companyia. L'aventura continua".

Notícies relacionades

En aquell moment li han passat una trucada de l'Associació de Personatges d'Ortega, i han desfilat els personatges que Juan Carlos Ortega(en forma de diferents veus de l'humorista) interpreta al programa per acomiadar-se: "Els reals com jo, també", ha dit. També Macarena Berlín, que li ha ressaltat: "Gràcies per la teva valentia i sort en els teus projectes", i Toño Fraguas, que li ha agraït que confiés en ell.

Ortega ha dit que se l'emportava a esmorzar: "Fa 10 dies que no esmorzo, per fi se m'obre l'estómac", ha confessat la periodista. I ha acabat: "La vida segueix i me'n vaig a viure-la".   

Temes:

Gemma Nierga