a 'Planeta Calleja'

Mercedes Milá es despulla (literalment i metafòricament) davant Jesús Calleja

La periodista es va banyar a les gèlides aigües de l'oceà Glacial Àrtic i després es va treure el banyador davant les càmeres

mil-desnuda

mil-desnuda

2
Es llegeix en minuts
MARISA DE DIOS / BARCELONA

Mercedes Milá va ser aquest diumenge la convidada de 'Planeta Calleja' en una aventura àrtica, on la vam poder veure fent meditació, entrant en una mina de carbó, explorant un iceberg, fent pràctiques de tir, fent-se un pitó als llavis amb Jesús Calleja, renyant l'aventurer, fent-li carantoines... i posant-se a l'aigua amb una temperatura ambient de 20 graus sota zero per després despullar-se davant el presentador del programa de Cuatro. Una aventura en la qual la periodista es va despullar tant literalment com metafòricament davant les càmeres. 

L'expresentadora de 'Gran hermano' (ara al capdavant de l'espai de llibres 'Convénzeme') va viatjar amb Calleja a les illes Svalbard, la regió habitada més al nord del món, al Cercle Polar Àrtic, un periple en el qual la periodista va mostrar la seva bona sintonia amb Calleja, encara que aquest no pogués evitar alguna estirada d'orelles de la periodista. "¿Per què em preguntes 60 vegades si tornaré a 'Gran hermano'? De moment, no. ¿Per què em fas tantes preguntes òbvies, preguntant-me totes aquestes tonteries?", li va deixar anar al llarg del programa quan l'aventurer insistia a interrogar-la sobre el seu retorn al famós 'reality' de Tele 5.

"PLORAVA CADA DIA"

Aquests petits moments de tensió no van impedir que Milá es confessés davant el seu amfitrió i li expliqués el dur moment que va viure quan presentava 'Gran hermano 16'. "Jo arribava al plató de 'GH 16' de miracle. Allà començava a tranquil·litzar-me, arribava a Tele 5 com si no m'hagués passat res i se m'oblidava la depressió, que plorava cada dia. Ni jo mateixa em reconeixia", va explicar. 

I li va fer a Calleja una confessió que va assegurar que mai havia revelat: "Hi va haver un moment que vaig pensar que preferia morir-me que seguir així. Vaig entendre els que decideixen treure's la vida, perquè el patiment és tant que no ho aguantava ni un minut més. Per això vaig decidir no fer més 'Gran hermano'". 

Notícies relacionades

La periodista també va repassar la seva feina com a presentadora en multitud de programes televisius: "He fet més de 3.000 entrevistes". "Jo soc producte de les entrevistes que he fet". "No li tinc por a una persona que sigui poderosa, al contrari, tinc més ganes de tocar-li els ous", van ser algunes de les seves afirmacions. 

CAPBUSSADA EN AIGÜES GÈLIDES

Però el moment de la nit va arribar quan, en vistes de la impossibilitat de poder muntar en globus per culpa de les condicions meteorològiques, Milá va decidir capbussar-se en les gèlides aigües de l'oceà Glacial Àrtic. I, al sortir del mar, treure's d'improvís el banyador davant els ulls de l'atònit Calleja. "Això és per veure-ho i no creure-ho", li va deixar anar el seu amfitrió, que es va afanyar a tapar-la amb una tovallola, abans que tots dos acabessin tirats pel terra nevat.