Esports i programes a tv avui dilluns 19 de juny del 2017

'El hormiguero', 'All you need is love... o no' i 'En el punto de mira' són els espais més destacats de la jornada

Ramón Ayala, àlies Daddy Yankee, en una imatge promocional.

Ramón Ayala, àlies Daddy Yankee, en una imatge promocional. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats: 'El hormiguero', 'All you need is love... o no' i 'En el punto de mira'.

ESPORTS


AUSTRÀLIA - ALEMANYA

Futbol

17.00 GOL

Des de l’Estadi Olímpic de Sotxi (Rússia), retransmissió corresponent al partit de la Copa Confederació, en la qual competeixen vuit seleccions i en què s’enfronten els equips d’Austràlia i Alemanya. 


REPÚBLICA TXECA - ESPANYA

Bàsquet femení

18.00 TELEDEPORTE

La selecció espanyola de bàsquet femení juga a Praga el seu tercer partit al Campionat d’Europa, que se celebra a la República Txeca, en què s’enfronten a l’equip organitzador. 


PROGRAMES


EL HORMIGUERO

Daddy Yankee i Melquiades

21.45 ANTENA 3

Daddy Yankee, cantant, actor, productor cinematogràfic, locutor de radio12 i empresari porto-riqueny, considerat el rei del reggaeton, visitarà el programa de Pablo Motos. En aquest espai, l’avi Melquiades, famós ancià nonagenari que triomfa amb els seus raps, reptarà l’artista llatí a un ball de l’estil que domina el porto-riqueny, entre altres sorpreses. 


EL DIA DE DEMÀ

El menú del futur

22.17 EL 33

El programa es pregunta com serà l’alimentació de la humanitat l’any 2050. Si seguirem asseguts a la taula per menjar o ens alimentarem de pastilles i càpsules.  


ALL YOU NEED IS LOVE... O NO

Dell'Ate i Obregón  

22.30 TELE 5

Antonia Dell’Atte, que fa temps que no trepitja els platós de televisió, reapareixerà per sotmetre’s al test de l’amor de Risto Mejide i protagonitzar una entrevista telefònica amb Ana Obregón.


EN EL PUNTO DE MIRA

Conflictes veïnals

Notícies relacionades

22.45 CUATRO

El programa de reportatges se centra en els conflictes veïnals. Una senyora que ruixa els cotxes amb àcid per culpar d’això el seu germà o una senyora que dóna menjar als coloms. 


Temes:

El hormiguero