Condemnen el 'Pim pam, toma Lacasitos' per resistència a la Guàrdia Civil

pimpam

pimpam

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El jove valencià que, després de la seva aparició fa uns anys en el programa de Cuatro 'Callejeros', es va convertir en un fenomen viral de les xarxes socials per deixar anar frases del tipus «Pim, pam, toma Lacasitos» i «Viva España, viva el Rey, viva el orden i la ley», ha sigut condemnat per insultar i agredir sis agents de la Guàrdia Civil de Trànsit en un control d'alcoholèmia a València.

Segons informa el diari 'Levante', Ares G. viatjava en un automòbil amb tres amics quan els van parar en un control de la carretera N-332, a l'altura de Favara i els nois es van enfrontar als guàrdia civils, agredint-los i insultant-los. Un jutjat Penal de València va jutjar dilluns passat el jove i el conductor, que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia.

Ares va acceptar una pena de 1.080 euros de multa per un delicte de resistència a l'autoritat i 540 euros per tres delictes lleus de lesions als agents. El seu amic, que va donar una taxa d'alcoholèmia de 0,60 i que conduïa el vehicle, ha sigut condemnat també per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i se li ha retirat el carnet un any.

COPS DE PUNY I FORCEJAMENTS

Notícies relacionades

Els fets van passar el 9 d'agost del 2015. Quan els joves van fer una maniobra perillosa, girant en un lloc prohibit amb línia longitudinal contínua, els van parar. El conductor en va fer cas omís i va parar a cinc metres. Després de fer-li la prova d'alcoholèmia i donar positiu se'l va informar que n'hi farien una segona i llavors es va posar violent i va clavar un cop de puny a un dels agent.

El conegut com a 'Pim, pam, toma Lacasitos', que va saltar a la fama pel vídeo en què es mofava de la Guàrdia Civil, va forcejar amb ells mentre els insultava. Sis agents van patir lesions i els dos joves van acabar detinguts. No era la primera detenció per a Ares, que el març del 2011 també va ser imputat per conducció temerària.