Així va fer broma Buenafuente sobre el casament de Risto i la diferència d'edat amb la seva dona

El programa 'Homo zapping', en el seu retorn a la graella, va parodiar la qüestió de manera àcida a l'esquetx 'Chester in love'

risto

risto

1
Es llegeix en minuts

El que va començar al programa d'Andreu Buenafuente 'Late motiv', a #0 de Movistar+, arran del multitudinari casament del publicista Risto Mejide amb la jove Laura Escanes, el 20 de maig, va tenir continuïtat al primer programa del recuperat 'Homo zapping, diumenge passat a la cadena Neox d'Atresmedia, amb una paròdia sarcàstica sobre la diferència d'edat de la parella.

Buenafuente va obrir foc, després del casament en una masia d'Argentona, en un diàleg amb el seu col·laborador Bob Pop al seu 'night show'. Després d'afirmar que no va estar a la llista de convidats i que "no es consideraria amic" de Risto Mejide, es va referir a l'elevat nombre de convidats de l'enllaç. "A mi aquestes mogudes amb moltíssima gent em fan posar una mica nerviós, la veritat. Un casament amb 500 convidats ja no és un casament, és un esdeveniment". I va insistir en la qüestió. "Hi deu haver gent al teu casament que no saps qui és".

Notícies relacionades

Després d'aquest aperitiu sucós, el tema va tornar a ser un dels esquetxos principals d''Homo zapping', un programa veterà que ha tornat a la graella a càrrec d'El Terrat, la productora que pilota Andreu Buenafuente. El to va ser aquí bastant més àcid al referir-se als 42 anys de Mejide i els 21 de la seva dona. David Fernández i Sílvia Abril van ser els encarregats de protagonitzar 'Chester in love', amb un diàleg entre els personatges del publicista i de Cayetana Guillén Cuervo.

Ja a la primera pregunta de la conversa, ella respon sobre la seva pel·lícula favorita: "La història d'un home que té una dona que pot ser la seva filla". "La meva nòvia és molt madura per a la seva edat", replica l'entrevistador. Sense gaire èxit, perquè la Cayetana d''Homo zapping' no cedeix en la seva ironia. "Les pel·lícules preferides de la teva dona són 'Trolls' i 'Buscant en Nemo'". I diu sobre l'absència del presentador: "Segur que se n'ha anat a canviar els papers a la seva nòvia". Una bateria, en definitiva, de bromes afilades.