PRÒXIMA ESTRENA

Chicote s'apunta a l''operació biquini'

El cuiner se sotmetrà a un entrenament per perdre pes en el nou programa d'Antena 3 'En forma en 70 días'

undefined37319063 teletodo  alberto  chicote  en top chef170301122255

undefined37319063 teletodo alberto chicote en top chef170301122255 / RAUL GUERRERO

1
Es llegeix en minuts

Després del final, a mitjans de maig, de la quarta temporada de 'Top chef'el famós cuiner Alberto Chicote es posarà al capdavant --també a A-3--, d'‘En forma en 70 días’, nou programa que pretén mostrar com assolir tres objectius molt definits: guanyar en salut, perdre pes i aconseguir una bona condició física.

Moltes vegades ens fem el propòsit de posar-nos en forma, però molt poques vegades ho complim, perquè ens sembla un objectiu molt difícil i gairebé inabastable. L'espai comprovarà si aquesta tesi és certa o no.

Chicote s'ha proposat aconseguir-ho en un termini limitat: 70 dies. Ho farà combinant exercici i dieta, però sense exercitar-se sense parar ni passar gana. A més, tres voluntaris amb diferents motivacions es proposaran també canviar la seva forma física en aquest mateix termini. L'objectiu final serà transformar el seu estil de vida perquè els canvis siguin duradors.

ENTRENADOR PERSONAL

El cuiner comptarà amb l'ajuda de Martín Giaccheta, especialista en 'fitness' (ha entrenat amb èxit David Bustamante i Paula Echevarría, entre d'altres), i els voluntaris aprendran de la mà del nutricionista esportiu Alberto Oliveras. Tots dos els donaran les pautes necessàries perquè, amb una mica d'esforç i molta constància, no només ells, sinó també els espectadors, puguin canviar el cos i de vida.

Notícies relacionades

Els voluntaris són Francisco José Martínez, un policia local d'Elda (Alacant), de 46 anys, que pesa 109 quilos; Mercedes Rodríguez, de 41 anys, una sevillana que es dedica a l'hostaleria i que suma 106 quilos, i Alejandro Gallego, un malagueny de 32 anys, agent de viatges, que arriba als 107 quilos.

NUTRICIÓ I ESPORT

El programa comptarà amb l'assessorament de professionals de la nutrició, com Marta Garaullet (Catedràtica de Fisiologia de la Universitat de Múrcia) i Antonio Escribano (Catedràtic de Nutrició Esportiva i Endocrí de les seleccions espanyoles de futbol i bàsquet), o de l'esport, com Ángel de la Rubia (president de la Societat Espanyola de Podologia Esportiva).