RELLEU A LA RÀDIO

Toni Garrido substituirà Gemma Nierga a la SER

El periodista mallorquí dirigirà el segon tram d''Hoy por hoy'

ialvarez21625035 television toni garrido170606131335

ialvarez21625035 television toni garrido170606131335

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El periodista Toni Garrido (Felanitx, 1973) dirigirà el segon tram del programa de la Cadena SER 'Hoy por hoy' la temporada que ve, segons ha anunciat la mateixa cadena. Garrido substituirà així Gemma Nierga, a qui la SER no renovarà el contracte quan aquest s'acabi al juliol.

Notícies relacionades

Garrido, que va iniciar la seva carrera professional als 18 anys, formarà tàndem amb Pepa Bueno, directora del primer tram del matinal. Amb una àmplia experiència a la ràdio (va dirigir a Ràdio Nacional 'Asuntos propios') i, més recentment, com a productor audiovisual (ha rebut dos premis Ondas per 'Un lugar llamado Mundo' i 'Yu, no te pierdas nada'), es tornarà a posar davant del micròfon després de cinc anys d'absència.

La incorporació del periodista mallorquí s'emmarca, segons explica la SER, en "la millora i la potenciació dels continguts per consolidar el seu lideratge davant els desafiaments de la ràdio en un entorn competitiu cada vegada més exigent i marcat pels efectes de les noves tecnologies digitals". “Em sento molt feliç de tornar a casa meva. Necessitava tornar a fer ràdio”, ha afirmat Garrido.