DISSABTE, AL 'TELETODO'

Les noies d''El Ministerio del Tiempo'

La veterana Cayetana Guillén Cuervo i Macarena García, incorporada recentment, parlen dels seus papers a la sèrie de TVE-1

olerin38675593 portada del teletodo  del  dia  3  de junio  del  2017170530195140

olerin38675593 portada del teletodo del dia 3 de junio del 2017170530195140

1
Es llegeix en minuts

La tercera temporada d''El Ministerio del Tiempo' ja està en marxa i dues de les actrius que intervenen en la sèrie de TVE-1 han parlat amb 'Teletodo'. Una, Cayetana Guillén Cuervo, ha consolidat el personatge d'Irene, funcionària del Ministeri, i l'altra, Macarena García, acaba d'arribar a la producció creada per Javier Olivares. Totes dues coincideixen que les dones d'aquesta ficció "s'han convertit en referents per reafirmar opcions vitals".

Cayetana, que ha debutat com a escriptora amb el llibre 'Los abandonos' (La Esfera de los Libros), assegura que, per primera vegada en una sèrie, un personatge "afronta la seva homosexualitat sense donar èmfasi a aquest fet des del punt de vista creatiu". Per la seva banda, Macarena -que interpreta una combatent de la Resistència durant la segona guerra mundial- apunta que s'ha enrolat a la 'troupe ministèrica' perquè busca treballs en els quals cregui i li semblin "valents". "Aquest és el projecte televisiu que més compleix amb aquests requisits", conclou.

PEDROCHE I LES TRANSPARÈNCIES

La revista inclou una entrevista amb Cristina Pedroche, presentadora de la sèrie documental de La Sexta 'Dentro de...', que ha renunciat a la sensualitat de les seves transparències per oferir una altra imatge molt més 'transparent'. 

De les novetats de la setmana, 'Teletodo' s'atura a 'Planeta Calleja', programa de Cuatro que aquesta setmana compta amb la presència de l'actriu Elsa Pataky i el seu fibrat marit, Chris Hemsworth. L'Himàlaia els espera.

A la tele més jove, Paula Alós, última guanyadora de 'Masterchef junior', i l'actor Canco Rodríguez es posen al capdavant de la quarta temporada del programa de Disney Junior 'Un, dos, ¡chef!'.

JIM CARREY

A la tele de pagament, destaca 'Morir de pie', sèrie creada per Jim Carrey ('La màscara', 'El show de Truman'), protagonitzada per un grup heterogeni de còmics que ofereixen espectacles de 'stand up' i que a Espanya estrena Movistar+ Series.

Notícies relacionades

En els esports, el Juventus i el Reial Madrid disputen la final de la Champions, que retransmeten Antena 3 i TV-3. 

Completen la revista les programacions de les principals cadenes, així com una selecció de pel·lícules, sèries passatemps.