RENOVACIÓ ALS CAPS DE SETMANA

Toñi Moreno ocupa l'espai de María Teresa Campos a Tele 5

El nou magazín 'Viva la vida' s'estrena aquest dissabte amb l'eurovisiu Manel Navarro, Pastora Soler i el casament de Risto Mejide

undefined38500503 television  to i moreno llega a telecinco con el magazine de170519182604

undefined38500503 television to i moreno llega a telecinco con el magazine de170519182604

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Tele 5 ha encomanat la difícil tasca de substituir María Teresa Campos a Toñi Moreno, que es posa al capdavant del nou magazín vespertí dels caps de setmana, Viva la vida, des d’avui (18.00 hores), després de la seva agredolça experiència amb El árbol de tu vida a Antena 3. La controvertida expresentadora d’Entre todos i T con T (TVE-1) presentarà aquest magazín en directe ple d’actualitat, entrevistes, música i tertúlies. Com a padrins del bateig oficiaran en el primer programa Manel Navarro, que parlarà del seu cèlebre gall eurovisiu, i la cantant Pastora Soler, que reapareix als platós després de superar els seus problemes amb la por escènica. També hi haurà connexions en directe amb el casament de Risto Mejide i Laura Escanes per donar el toc rosa a la inauguració del producte.

    

La nova aposta de Mediaset porta el segell inconfusible de Cuarzo, la productora d’El programa de Ana Rosa. En principi s’havia d’encarregar del projecte Mandarina Producciones amb un programa titulat Mejor imposible, però Tele 5 va canviar de cavall al mig de la carrera i es va decantar per la productora d’Ana Rosa. «Vam demanar idees a dues empreses de confiança, i al final vam pensar que aquesta és la que millor s’adapta al nostre ADN», explica el director de producció de continguts de Mediaset, Leonardo Baltanás, per a qui Toñi Moreno és la presentadora idònia per la seva «gran versatilitat».

«FORMAT DIFERENT»

El fet que la comunicadora andalusa acabi de rebre una mala notícia amb els descendents resultats d’audiència d’El árbol de tu vida a la competència (14,5%, 12% i 7%) no suposa «cap risc» per a la cadena. «Aquest magazín és un format diferent i la nostra aposta és Toñi perquè és la persona adequada», afirma Baltanás.

    

Moreno, acostumada a estar en l’ull de l’huracà, es pren amb «nervis i responsabilitat» aquesta «gran oportunitat» que se li ha concedit inesperadament. «La veritat és que em va estranyar que em truqués Tele 5, però crec que tinc un perfil molt de Mediaset, perquè em sento còmoda també en l’entreteniment i soc versàtil», diu la presentadora, conscient que la inevitable comparació amb María Teresa Campos, hospitalitzada al patir un ictus fa uns dies, li pot fer mal. «Jo no la substitueixo perquè és insubstituïble i ha sigut el meu referent professional des que vaig treballar amb ella a Antena 3: sempre hi sortiré perdent si ens comparen», admet resignada.

Notícies relacionades

    

Com a bona andalusa, a Moreno no li falta sentit de l’humor quan parla dels seus primers dies a Mediaset. «L’estilista em permetrà sortir en sabatilles esportives, perquè li vaig explicar que el meu pare, en lloc de deixar-me un cortijo, em va deixar una malaltia al peu que m’impedeix portar talons», revela.