Arriba l'origen de 'The Big Bang Theory'

La CBS llança el primer tràiler sobre la infància de Sheldon Cooper, el protagonista de la popular telecomèdia

young-sheldon

young-sheldon

1
Es llegeix en minuts

El jove Sheldon Cooper ja ha nascut a la televisió. La cadena nord-americana CBS acaba de llançar el primer tràiler promocional de 'Young Sheldon', l'esperat 'spin-off' de la telecomèdia 'The Big Bang Theory', en què es descobreix com va ser la infància de l'inefable Sheldon. El jove talent Iain Armitage ('Big little lies')Iain Armitage és el protagonista de la nova producció, en què l'actor Jim Parsons (Sheldon a 'The Big Bang Theory')Jim Parsons és el narrador, a més d'un dels productors de l'obra.

Pel que es pot veure en el primer i extens tràiler -uns cinc minuts de durada- de 'Young Sheldon', es dedueix que la nova sèrie es presenta com una telecomèdia que busca un sentimentalisme més pur i innocent, de manera que s'allunya de l'estil del seu 'original' televisiu.

'Young Sheldon' girarà al voltant d'aquest jove de 9 anys que revoluciona un poblet de Texas amb la seva imparable curiositat que tot ho trepitja, com un dels seus trens en miniatura que tant li agrada conduir. 

Notícies relacionades

La família serà un dels pilars bàsics de 'Young Sheldon', que a més permetrà disfrutar d'un al·licient afegit per a tots els fans de 'The Big Bang Theory': reconeixeran molt de les pors i fòbies que el brillant físic demostrarà anys més tard en la popular 'sitcom geek'.

I més enllà d'aclaparar els seus germans amb les seves genials i intel·ligents respostes, una altra de les mecàniques de 'Young Sheldon' serà demostrar com el jove va desacreditar tots els professors d'un col·legi, que eren incapaços de mantenir el ritme d'aquella ment en plena ebullició.