FESTIVAL DESAFINAT

Manel Navarro llança un 'eurogall' a Kíev

El representant de TVE al Festival d'Eurovisió convulsiona les xarxes al desafinar en un dels moments àlgids de la seva actuació a Kíev

zentauroepp38420045 spanish singer  songwriter  and guitarist representing spain170513223958

zentauroepp38420045 spanish singer songwriter and guitarist representing spain170513223958 / SERGEI SUPINSKY

1
Es llegeix en minuts

L'únic que temia Manel Navarro durant la seva actuació en el Festival d'Eurovisió és que hi hagués algun incident incontrolat, com que ensopegués durant la coreografia, o que es colés un Jimmy Jump per rebentar-li el númeroJimmy Jump. Però el que no esperava el cantant de Sabadell és que fos un gall el que es colés a l'actuació eurovisiva, i que va sortir, clar i potent, de la seva gola.

Notícies relacionades

Desafinar li pot passar a qualsevol cantant, però precisament quan estàs actuant ni més ni menys que al Festival d'Eurovisió, davant més de 200 milions d'espectadors de 41 països, les reaccions són proporcionals a l'audiència. Així, el gall de Manel s'ha convertit en 'trending topic' aTwitter, amb el 'hastag' #BatallaDeLosGallos. També ha sigut molt comentat, fins a l'escarni a #ESC2017 i en Manel Navarro, també a Twitter.

Arran de la seva accidentada actuació, Manel Navarro ha acceptat amb esportivitat el seu error i ha retuitejat un missatge sobre el seu error, gens amable amb ell.