CONCURSANT POLÈMIC

Un comentari masclista a 'Masterchef' enfureix Samantha Vallejo-Nágera

José Luis, un agent immobiliari madrileny de 46 anys, va dir, per justificar el seu baix rendiment en el concurs de TVE-1: "Deu ser perquè m'ha baixat la regla"

josluismasterchef

josluismasterchef

1
Es llegeix en minuts

Un desafortunat comentari amb connotacions masclistes d'un concursant de 'Masterchef' va provocar diumenge, en el concurs de TVE-1, el malestar entre dues de les seves companyes i l'empipament de l'únic membre femení del jurat Samantha Vallejo-Nágera. El protagonista va ser José Luis, un agent immobiliari madrileny de 46 anys, que no es caracteritza precisament per la seva simpatia.

En aquest últim programa emès diumenge, al presentar el concursant un llom de bou en llit de patata, el jurat Pepe Rodíguez li va criticar la seva senzillesa i, al preguntar-li el perquè de la seva apatia, aquest va deixar anar: "Sincerament, no estic passant els meus millors dies. Deu ser perquè m'ha baixat la regla, no sé".

                 

 Samantha abronca a José Luis per un comentari masclista

UNA "VERGONYA"

Dues de les seves companyes van criticar el seu comentari en veu baixa: "Ha sigut totalment desafortunat", va dir Paloma. "És un masclista, ja ho saps", va afegir la brasilera SelineSamantha Vallejo-Nágera va anar més enllà: "Això és una vergonya. Una vergonya el teu plat i una vergonya el que acabes de dir sobre les dones".

I va aprofitar per reivindicar, molesta: "Les dones treballem exactament igual tots els dies i ens hi deixem la pell. Has dit una cosa per fer-te el graciós, però aquí no es ve a ser graciós, es ve a cuinar".

DISCULPES A TWITTER

Notícies relacionades

Així mateix, Vallejo-Nágera li va fer una advertència: "Hi ha 20.000 persones que s'han quedat foratu has entrat, has demostrat en el càsting que tenies molta passió i no sé què et passa, però estàs apagat. O et poses a cuinar o te'n vas a casa, sigui el dia que sigui del mes".

Després de l'emissió, el concursant va utilitzar el seu compte de Twitter per demanar disculpes pel seu comentari, encara que va insistir que no era masclista.