ESTRENA EL 30 de MAIG

'House of cards' llança el tràiler de la cinquena temporada

"El poble nord-americà no sap el que li convé... jo sí", afirma Frank Underwood (Kevin Spacey), més ambiciós que mai

housea

housea

1
Es llegeix en minuts

"El poble nord-americà no sap el que li convé... Jo sí". Amb aquesta frase, que inevitablement convida a pensar en els nous aires que corren als Estats Units amb l'arribada de Donald Trump a la Casa Blanca, comença el tràiler de la cinquena temporada de la sèrie 'House of cards', que retrata les intrigues de Frank Underwood (interpretat per Kevin Spacey) per aconseguir ser president dels EUA i, quan ho aconsegueix, mantenir-se en el càrrec. 

Notícies relacionades

En aquesta cinquena temporada, que Netflix estrena el 30 de maig, Frank i la seva dona, Claire (Robin Wright), tornen més ambiciosos i perillosos que mai. Al final de la quarta temporada, Frank estava immers en la campanya per a la reelecció i vivia una crisi matrimonial per les ambicions de Claire. En aquesta, Underwood està decidit no només a seguir al Despatx Oval quatre anys més, sinó a perpetuar-se en el poder. Per aconseguir-ho compta amb uns ciutadans nord-americans que, en les seves pròpies paraules, "són com a nens". "Els hem de rentar les mans i la boca. Ensenyar-los a distingir el bé del mal. Dir-los què pensar i com sentir-se i què voler. Fins i tot necessiten ajuda per escriure les seves fantasies més salvatges, per desenvolupar les seves pitjors pors. Per sort per a ells, em tenen a mi. Et tenen a tu".

El panorama que pinta Underwood al tràiler és inquietant: "Una nació Underwood. 2016-2020-2028-2032-2036". Terrorífics auguris en aquests Estats Units de ficció.