tensió a l'illa

Monumental baralla d'Alba Carrillo i Gloria Camila a 'Supervivientes'

"¡Almenys el meu pare no ha anat a la presó!", li va etzibar l'exdona de Feliciano López a la filla d'Ortega Cano

alba-carrillo-y-gloria-camila-llegan-a-las-manos-en-supervivientes-telecinco

alba-carrillo-y-gloria-camila-llegan-a-las-manos-en-supervivientes-telecinco

1
Es llegeix en minuts

La tensió entre els concursants de 'Supervivents' segueix pujant. El programa de Tele 5 va mostrar ahir una monumental baralla entre dues de les participants, Gloria Camila i Alba Carrillo, que es van arribar a sacsejar. El moment més tens va ser quan l'exdona de Feliciano López li va etzibar a la filla d'Ortega Cano: "¡Almenys el meu pare no ha estat a la presó!".

En aquell moment, la filla del torero i Carrillo es van començar a empènyer, mentre eren separades pels seus companys. "¡El meu pare té un currículum, no com tu! ¡Bruixa!", li va ha cridat Gloria Camila a Alba.

Altres concursants que també es van veure involucrats en l'enfrontament van ser Kiko, que va defensar Gloria Camila, i la mare d'Alba Carrillo, que es va posar al costat de la seva filla.

EL RETRET DE KIKO

Tot va començar quan el nòvio de Gloria Camila li va ha retreure que s'excusés dient que tenia asma per no treballar i Alba li va contestar que ha vingut a l'illa de ‘Supervivientes’ pel seu fill i no per gastar-s'ho en “festetes” com ell.

Llavors, Kiko, per defensar-se, la va acusar de buscar "homes famosos" amb certa posició en la societat, i Alba va esclatar contra ell: “A la caça, 'Homes, dones i subnormaleses'...”. 

ABANDONAMENT FALLIT

Després d'aquests enfrontaments, Alba i la seva mare van decidir que volien abandonar. Quan la resta de concursants van veure que una barca s'emportava la mare i la filla, la majoria se'n van alegrar, fins i tot Leticia els va fer una 'peineta'.

Després, durant la connexió en directe, Jorge Javier Vázquez els va preguntar si de veritat volien marxar i totes dues van insistir que havien reflexionat i es volien quedar. 

UN ALTRE ENFRONTAMENT

Notícies relacionades

La baralla de Gloria Camila i Alba Carrillo no va ser l'única del dia. Paola i Laura Matamoros van protagonitzar un altre gran enfrontament quan aquesta última va saber que Paola l'havia nominat i ella li va dir que havia sigut Juan Miguel qui l'havia votat.

“Ets una puta falsa”, li va retreure Laura a la italiana, que, quan va sentir que l'havia insultat, va començar a carregar contra ella.