Imanol Arias fitxa per 'Velvet Colección'

L'actor simultaniejarà el seu treball a 'Cuéntame...' amb la nova producció de Movistar+, que neix de l'exitosa sèrie d'A-3

velvet

velvet

1
Es llegeix en minuts

L'actor Imanol Arias serà una de les noves estrelles de 'Velvet Colección', ambiciosa producció de Movistar+ Movistar+que agafa el testimoni de l'exitosa sèrie que va emetre Antena 3Antena 3. La plataforma de televisió de pagament de Telefónica ha fet públic aquest dijous, 6 d'abril, el fitxatge per a un projecte que es presenta oficialment dilluns que ve, 10 d'abril, a Barcelona, on està previst que es rodi el gruix de les trames.

Segons també va avançar Movistar+, l'inici del rodatge d'aquest 'spin off' de 'Velvet' està previst per a aquest mes de maig, per estrenar-la al llarg de l'últim trimestre d'aquest any,  tot i que encara no ha precisat la data concreta.

Si efectivament fos al llarg del 2017, es podria donar la circumstància que Imanol Arias apareixeria simultàniament en dues produccions: la sèrie de TVE-1 'Cuéntame cómo pasó' i en la nova producció 'Velvet Colección'. 

Encara que ja ha intervingut en telefilms i programes televisius, com 'Atrapados' (2003), 'Mentiras' (2005) i 'Vicente Ferrer' (2014)  (2010-13), 'Velvet Colección' serà la segona sèrie d'Imanol Arias a la petita pantalla des del 2001, any en què va començar a protagonitzar 'Cuéntame...'. 

Notícies relacionades

L'actor basc s'uneix així a un elenc d'actors i actrius format per Adriana Ozores, Martes Hazas, Javier Rey, Adrián Lastra, Asier Etxeandía, Aitana Sánchez-Gijón, Mónica Cruz, Llorenç González, Andrea Duro i Marta Torné.

La trama de la nova producció començarà cinc anys després del final de 'Velvet', amb el retorn a Espanya d'Ana Ribera (l'actriu Paula Echevarria)Paula Echevarria per ampliar el seu projecte professional.