FITXATGE

Gloria Camila exercirà de 'Superviviente'

La filla de Rocío Jurado i Ortega Cano participarà en el 'reality' de Tele 5

camila

camila

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

A poc a poc es va configurant la llista de personatges que se sumaran a la pròxima expedició del 'reality' de Tele 5 'Supervivientes', encara sense data d'estrena confirmada. Si fa uns dies es coneixia el fitxatge de Bigote Arrocet, nòvio de María Teresa Campos, aquest dijous el programa ha anunciat la presència de Gloria Camila. La filla de Rocío Jurado i Ortega Cano deixarà la seva acomodada vida per exercir de Robinson i aspirar al triomf final.

Notícies relacionades

Habitual del 'paper cuixé', Gloria Camila haurà d'aparcar les comoditats de què disfruta en el dia a dia per sobreviure en una illa deserta d'Hondures. Així, s'haurà d'oblidar de l'assecador, el menjar a la nevera i la família per aprendre a sobreviure pescant, caçant i dormint en un tros de sorra humida.

Aquesta no és la primera vegada que algú de l'entorn de la desapareguda tonadillera intervé en el 'reality'. Rosa Benito, la seva cunyada, es va embarcar el 2011, mentre que Amador Mohedano, germà de la cantant i exdona de Benito, va fer el mateix en l'edició del 2014.