NOU PROJECTE

'The Big Bang Theory' tornarà a la seva infància

La futura comèdia de la CBS descobrirà la vida del Sheldon Cooper quan tenia 9 anys

zentauroepp37660433 file   this feb  7  2017 file photo shows iain armitage at t170314095746

zentauroepp37660433 file this feb 7 2017 file photo shows iain armitage at t170314095746 / Jordan Strauss

1
Es llegeix en minuts

¿Com era Sheldon Cooper amb 9 anys? Per les poques coses que s'han deixat entreveure en la sèrie 'The Big Bang Theory', devia ser un nen prodigi de nassos; però ara ja no hi haurà més dubtes sobre la infància d'un geni de la tele tan peculiar: la cadena nord-americana CBS ha aprovat la producció sobre la infància de Sheldon Cooper, que s'estrenarà la temporada que ve.

En antena des del 2007, 'The Big Bang Theory' és la millor telecomèdia nord-americana dels últims anysmillor telecomèdia , i s'ha convertit en la sèrie més vista de la televisió dels EUA, només superada per grans esdeveniments esportius com la Super Bowl. I el secret de l'èxit està en el personatge central, Sheldon Cooper (interpretat per l'actor Jim Parsons), un geni de la Física que treballa a l'Institut de Tecnologia de Califòrnia, a Pasadena.

Sheldon és un geni, sí, però la seva falta total d'empatia i capacitat de relacionar-se amb els altres (s'ha arribat a relacionar el seu caràcter al de les persones amb síndrome d'Aspergersíndrome d'Asperger) permet plantejar diàlegs i gags que són el principal al·licient de la producció.

Segons s'ha avançat la nova sèrie es titularà 'Young Sheldon' ('Sheldon jove'), i se centrarà en la vida de Sheldon quan tenia 9 anys i encara estava a l'escola secundària. De fet, durant poc temps: amb un coeficient intel·lectual de 187, va acabar la secundària als 11 anys i va obtenir el primer doctorat als 16.

UN ACTOR DE 8 ANYS

Per al paper del jove Sheldon s'ha escollit Iain Armitage, un actor que, tot i tenir només 8 anys, ja ha demostrat grans aptituds interpretatives en la sèrie 'Big little lies', que actualment emet la cadena de pagament HBO'Big little lies'HBO.

I encara que no en serà el protagonista, l'actor Jim Parsons, que com a Sheldon adult ha sigut guardonat amb quatre premis Emmy, també intervindrà en la producció: serà el narrador que anirà introduint les diferents escenes.

Parsons no serà l'únic professional de la sèrie original que treballarà en la nova, ja que un dels creadors de 'The Big Bang Theory', Chuck Lorre, també participarà en l'elaboració de la trama, amb un altre dels autors de la primera, Steven Molaro.

Notícies relacionades

També s'ha anunciat que el primer episodi de 'Young Sheldon' el dirigirà Jon Favreau, director de nombroses pel·lícules, Jon Favreauincloent-hi les dues primeres parts d''Iron Man' i el recent 'El llibre de la selva'.

Els tres protagonistes principals de 'The Big Bang Theory', Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco, són actualment, el trio d'actors més ben pagats de la televisió nord-americana: cadascun d'ells cobra un milió de dòlars per episodi.