En antena

Raquel Sánchez Silva i Alba Carreres es besen en contra de la violència homofòbica

La periodista barcelonina, nou fitxatge de 'Diario Vice', anava al programa 'Likes' per explicar les novetats de l'espai de reportatges del canal #0 de Movistar+

Raquel Sánchez Silva fa un petó a Alba Carreres contra l’homofòbia, en el programa ’Likes’ del canal #0 de Movistar+. / El Periodico

1
Es llegeix en minuts

Un petó a la boca curt, ràpid i més aviat cast, però petó al capdavall, és el que es van fer en antena Raquel Sánchez Silva, la presentadora de l'espai ‘Likes’Raquel Sánchez Silva al canal #0 de Movistar+, i la periodista barcelonina Alba Carreres, nova integrant de l'equip de reporters de ‘Diario Vice’, que el mateix #0 ofereix a mitjanit, de dilluns a dijous.

Carreres anava, amb els seus companys Dani Campos i Raül Calàbria, al ‘Likes’ de Sánchez Silva per presentar un renovat i reinventat ‘Diario Vice’, en què es tracten temes tan peculiars com el ‘free bleeding’ (sagnat lliure durant la menstruació), la cuina amb semen i l'homofòbia.

Notícies relacionades

Parlant d'això últim, Carreres li ha demanat a Sánchez Silva si s'unia al moviment ‘Petons contra la violència homofòbica’, que circula per les xarxes socials. La presentadora, casada i mare de bessons, no s'ho ha pensat dues vegades i li ha fet un petó als llavis a la periodista catalana, gairebé abans que acabés de parlar.

La cinèfila Sánchez Silva també és la presentadora del programa anual sobre els Oscars en la plataforma de Telefónica. Per la seva banda, ‘Diario Vice’ ja suma 200 programes en antena, amb més de 300 reportatges emesos. Ara estrena nova imatge, capçalera i continguts més arriscats, sobre medi ambient, ciència i tecnologia, sexe i erotisme, feminisme, personatges curiosos, ‘gaming’, diners i històries de superació. S'emet de dilluns a dijous, a les 0.05 hores en #0 (dial 7 de Movistar+).