fill protector

Kiko Rivera a Pablo Motos: "Gràcies per cuidar la meva mare, però para de fer-li 'picos"

La visita del fill d'Isabel Pantoja a 'El hormiguero' va ser el programa més vist del dia, amb gairebé tres milions de teleespectadors

kiko-rivera

kiko-rivera

1
Es llegeix en minuts

ng>Kiko Rivera va visitar aquest dilluns, 6 de març, 'El hormiguero' i, encara que no va superar la fantàstica dada d'audiència de l'entrevista amb la seva mare (que va donar al programa de Pablo Motos el seu millor registre en les seves 11 temporades d'emissió), també es va convertir en l'espai més vist del dia, amb 2.940.000 teleespectadors i un 15,2% de quota de pantalla (345.000 i 11,6% a Catalunya).Isabel Pantoja va estar bastant present en la xerrada entre Rivera i Motos. Sobretot, pel petó que el presentador li va fer a la tonadillera al plató del programa.

L'EMOTICONA DE LA FLAMENCA

Després d'enviar a Pantoja per Whatsapp l'emoticona de la flamenca, Motos va recordar el missatge que Kiko li va enviar després del petó amb la seva mare: "Gràcies per cuidar tan bé la meva mare, però et donaré un clatellot, ¡para de fer-li 'picos!".

"Vaig pensar que havies de guardar les distàncies, que no va ser un 'pico', ¡en van ser dos! I jo he vingut fins a sis vegades i encara no me n'has fet cap a mi", va comentar entre rialles Kiko, a la vegada que afegia que no volia "un germà pèl-roig" (en al·lusió a Motos).

De tota manera, va confessar: "Si la meva mare hagués de refer la seva vida amorosa, tu series perfecte, però les 'formigues' no entren a Cantora", va assegurar entre rialles.

PARAULES PER A LA SEVA DONA

El convidat també va tenir temps per parlar de la seva dona, Irene, a qui va agrair que l'ajudés amb les tasques diàries. "Irene és una dona d'aquelles que ja no n'hi ha", va confessar com una declaració d'amor.

Encara que la seva següent frase va ser bastant criticada a les xarxes: "És bona mare perquè m'estalvia moltes feines a mi, jo sempre intento escaquejar-me". 

Notícies relacionades

Després de l'èxit d''El hormiguero', el 'prime time' va ser després per a Tele 5 amb la sèrie 'Sé quién eres' (2.428.000 i 15,2% de 'share'), davant de 'Casados a primera vista', d'Antena 3 (1.820.000 i 13,3%).

A Catalunya van destacar 'Crackòvia' (378.000 i 12,8%) i 'El crac' (258.000 i 10,6%).