picabaralla a twitter

Ana Obregón, a Javier Cárdenas: "Ara entenc la vostra poca audiència"

El presentador va dubtar a 'Hora punta' que l'actriu tingués el títol de Biologia

mdeluna30663209 actress ana garcia obregon attending the  starlite160613133446

mdeluna30663209 actress ana garcia obregon attending the starlite160613133446 / U287632

1
Es llegeix en minuts

Javier Cárdenas segueix guanyant-se enemics. Després dels xocs amb Andreu BuenafuenteAndreu Buenafuente, ara ha tingut una picabaralla amb Ana Obregón per culpa d'un comentari del presentador en el seu programa de TVE-1 'Hora punta'.

L'espai nocturn va recuperar imatges de la participació d'Ana Obregón en el concurs de TVE-1 'El gran reto musical', en què no va aconseguir encertar cap de les cançons que van sonar en el programa.

Arran d'aquestes imatges, Cárdenas va dubtar fins i tot que l'actriu i presentadora fos biòloga. "Va estudiar biologia, això sí, però juraria que no va acabar la carrera", va afirmar. "Si no és així demano disculpes", es va excusar, per endavant.

TÍTOL I MÀSTER

Notícies relacionades

Però aquesta disculpa anticipada no ha servit per evitar l'enuig d'Obregón, que ha publicat a Twitter el seu títol de Biologia i el seu màster en direcció d'empreses, a més d'al·ludir a la "poca audiència" d''Hora punta'.

Aquest comentari sobre l'audiència  ha provocat una picabaralla a Twitter sobre el seguiment televisiu del programa. Mentre a 'Hora punta' asseguraven que té una "audiència espectacular", Obregón els recriminava que no seguissin "enganyant" perquè la seva mitjana està per sota de la de la cadena.