entrevista amb risto mejide

Mercedes Milá discuteix amb un bioquímic a 'Chester'

"El primer que et dic és que t'aprimis perquè estàs gras", li va retreure la presentadora

 

  / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

Mercedes Milá va visitar aquest diumenge 5 de març el plató de 'Chester in love' i no va parar de donar-le titulars a Risto Mejide. "Si em vols insultar, digue'm 'pija'"; "Vaig estar en un forat negre perquè no vaig saber controlar la feina"; "Fumava porros i vaig estar a punt de morir amb un", li va anar narrant al llarg de l'entrevista al publicista amb les cames estirades sobre el famós sofà del programa. Però el moment més tens de la nit no va venir arran d'un dels capítols de la vida de la periodista, sinó per la discussió que va mantenir amb un bioquímic.

Es tracta de José Miguel Mulet, professor de biotecnologia, que va anar al programa de Risto Mejide per desmentir els mites del llibre 'L'enzim prodigiós', de Hiromi Shinya.

"No existeixen els enzims prodigiosos", va aclarir de forma contundent el científic, després de realitzar una detallada explicació de la seva afirmació.

"T'han fet venir per tocar-me els ous", va comentar Milá, per després agregar: "El primer que et dic és que t'aprimis perquè estàs gras", un atac personal que va ser molt criticat a les xarxes, ja que la periodista, que es va aixecar del sofà per posar-se al costat de Mulet durant la discussió, va insistir durant bastants minuts sobre el mateix tema amb l'objectiu de restar-li credibilitat a l'hora de parlar d'alimentació.

Notícies relacionades

"Això acabarà malament", vaticinava mentre Mejide, que es va aixecar també per recordar a la periodista que mantingués les distàncies amb el convidat.

En canvi, l'altra visita durant l'entrevista amb Mercedes Milá va ser bastant més grata per a la presentadora: era Ismael Beiro, el primer guanyador de 'Gran hermano', per agrair-li tot el que havia fet per ell.