RÈCORD HISTÒRIC

'Tu cara me suena' arrasa en la final

La victòria de Blas Cantó en el concurs d'A-3 s'acosta al 29% de 'share' i supera els quatre milions de seguidors en el global d'Espanya

 

  / ATRESMEDIA

1
Es llegeix en minuts

La final de la cinquena temporada del concurs d'Antena 3 'Tu cara me suena' ha sacsejat, com es podia esperar, els audímetres. Segons ha informat la cadena privada, la victòria de l'artista Blas Cantó ha aconseguit el rècord històric de quota de pantalla del programa de talents, que ha tancat la cinquena temporada amb un 28,8% de 'share' i una mitjana de 4.012.000 teleespectadors en el conjunt d'Espanya.

La final en què aquest divendres s'enfrontaven Cantó, Beatriz Luengo, Lorena Gómez, Cantó,Rosa Lópezva aconseguir 5.183.000 teleespectadors en el seu minut d'or.

Notícies relacionades

A més, l'espai ha aconseguit la segona millor dada de seguidors de la història del concurs, que en la seva cinquena temporada ha marcat la seva millor quota de pantalla, amb un 23,6% de mitjana en les 18 gales emeses, dades que l'han convertit en l'espai més vist de la nit dels divendres.

El format, produït per Endemol Shine International, s'ha venut a 41 països d'Europa, Amèrica, l'Àsia i el Pròxim Orient, ha aconseguit cinc premis Iris de l'Acadèmia de la Televisió i el de la crítica al millor programa d'entreteniment del FesTVal de Televisió, entre altres.