dissabte, a 'teletodo'

Florentino Fernández i Dani Martínez, l''estranya parella' de Cuatro

Els còmics han tornat a reunir-se després de coincidir a 'Tonterías las justas' i 'Sopa de gansos'

mdedios37500052 portada del teletodo  del  dia  4 de febrero  del 2017170301142129

mdedios37500052 portada del teletodo del dia 4 de febrero del 2017170301142129

1
Es llegeix en minuts

Florentino Fernández i Dani Martínez van coincidir per primera vegada fa sis anys a 'Tonterías las justas'. En fa dos, van tornar a ajuntar-se per presentar el fallit 'Sopa de gansos''Sopa de gansos'. I ara han tornat a reunir-se per posar-se al capdavant de 'Dani & Flo' 'Dani & Flo', el nou programa de sobretaula de Cuatro en què aquesta 'estranya parella' dissecciona amb humor les notícies del dia.

El duo d'humoristes i imitadors són aquest dissabte, 4 de març, la imatge de portada del 'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, on repassen la seva trajectòria televisiva i parlen de la química que hi ha entre ells. "Som disciplinats, encara que no h sembli", comenten.

LA CAYETANA D''ACACIAS'

L'entrevista que ofereix aquesta setmana 'Teletodo' és amb Sara Miquel, una de les protagonistes de la sèrie de sobretaula de TVE-1 'Acacias, 38' 'Acacias, 38'. "La meva veu greu i la meva cara de mala llet m'estan donant feina", comenta aquesta actriu catalana acostumada a fer de dolenta televisiva.

Entre l'actualitat televisiva, 'Teletodo' destaca el 'Salvados' d'aquest diumenge, en què Jordi ÉvoleJordi Évole repassarà, amb Pablo Iglesias i alguns votants de Podem, els canvis que ha patit el partit.

La secció de programació infantil del suplement parla de l'estrena a Boing de la nova versió de la sèrie d'animació 'Ben 10', mentre que l'apartat de la tele de pagament destaca el nou capítol de la minisèrie de David Trueba '¿Qué fue de Jorge Sanz?', que ofereix Movistar Series.

EL BARÇA, BUSCANT EL MIRACLE

Notícies relacionades

Mientrestant, en els esports, 'Teletodo' destaca el partit de tornada de vuitens de final de Champions entre el Barça i el PSG de dimecres (Bein, 20.45 hores), tot un repte per als blaugranes dsprés del 4-0 de l'anada.

'Teletodo' també inclou passatemps i les programacions de les principals cadenes televisives, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.

Temes:

Cuatro