Alberto Chicote continua buscant el 'Top chef'

El cuiner parla del seu paper de jurat en la quarta temporada del concurs d'Antena 3

ialvarez37382462 portada del  teletodo  del  dia 25 de febrero del 2017170222160242

ialvarez37382462 portada del teletodo del dia 25 de febrero del 2017170222160242

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Alberto Chicote, el cuiner que va irrompre en el món de la tele amb el programa ‘Pesadilla en la cocina’, està immers en la quarta temporada de ‘Top chef’, el concurs culinari d'Antena 3 que enfronta experts cuiners. “Aquesta és la millor edició de ‘Top chef’”, assegura a l'entrevista que publica ‘Teletodo’. El membre del jurat del programa d'Atresmedia també declara al suplement del dissabte: “Si algú creu que per tenir una estrella Michelin no se li pot dir res, està equivocat”.

‘Teletodo’ també publica una entrevista amb Eva González, la presentadora de ‘Masterchef’, que ara ha canviat de registre en el programa ‘El gran reto musical’: “Em venia de gust canviar d'aires, perquè a ‘Masterchef’ estic més seriosa que a ‘El gran reto…”, confessa.

Notícies relacionades

La revista de televisió també informa sobre el nou programa de Dani Martínez i Florentino Pérez ‘Dani & Flo’, a Cuatro, i ‘El golazo de Gol’, a Gol. En l'apartat de les cadenes de pagament destaca el nou espai de #0 ‘Cero en Historia’ i en l'infantil, la tornada de ‘Las supernenas’ a Boing. Entre l'esport televisat reben una menció especial els partits de Lliga Atlètic-Barça i Barça Sporting.

El suplement també ofereix la programació de les principals cadenes, lès sinopsis de les sèries i les pel·lícules més destacades i entretinguts passatemps.