LA NIT DE 'SAN VALENVIP'

Ana Obregón busca parella A 'First dates'

Malena Gracia, Víctor Sandoval, Charo Reina i Karina també tenen cites al restaurant de Carlos Sobera

fotografias 58a6ffd5b31b2

fotografias 58a6ffd5b31b2

1
Es llegeix en minuts

'First dates' posa avui (Cuatro, 22.30 hores) la guinda a la seva primera setmana de l’amor, que ha estat celebrant des de dilluns amb motiu del Dia dels Enamorats, amb la nit de 'San ValenVIP', en què l’espai rep cinc famosos disposats a trobar parella en una cita a cegues.

Ana Obregón, Malena Gracia, Charo Reina, Víctor Sandoval i Karina van al restaurant regentat per Carlos Sobera amb l’objectiu de trobar la seva mitja taronja, cosa que ja van fer en el seu dia altres personatges coneguts, com Pocholo i Leticia Sabater.

 

MEDIASET

Ana Obregón, en la seva cita amb Frank.

La qui va ser protagonista d’'Ana y los siete' comptarà, a més a més, amb un assessorament personalitzat en temes amorosos. Així, Florentino Fernández i Dani Martínez exerciran com els seus coaches sentimentals i intentaran calmar-li els nervis davant de la seva cita amb un desconegut, Frank... que precisament ha estudiat la mateixa carrera que l’actriu: biologia.

ELS NERVIS DE VÍCTOR SANDOVAL

Un altre comensal que arribarà amb molta tensió a la cita serà el presentador Víctor Sandoval, que compartirà taula i estovalles amb un altre Víctor, un quiromassatgista de Barcelona que haurà de recórrer a un massatge per alleugerir els nervis del seu company de sopar.

MEDIASET

Víctor Sandoval rep un massatge de Víctor.

Malena Gracia seurà a degustar el menú de First dates amb Pere, un comercial que no només s’haurà de guanyar el favor de la cantant, sinó també el de la Samanta, la gosseta de la seva partenaire.

MEDIASET

Malena Gracia, amb Pere.

La cantant Charo Reina soparà amb Jesús, un policia molt aficionat al teatre i al món de l’espectacle que, tot i això, no es mostrarà gaire familiaritzat amb la carrera de la seva companya de vetllada.

MEDIASET

Charo Reina, amb Jesús.

Mentre que Karina no tan sols soparà, sinó també cantarà, amb el barceloní Albert.

MEDIASET

Karina, amb Albert.

Notícies relacionades

En aquesta setmana de l’amor, First dates ha comptat amb la participació de diversos presentadors de Mediaset, que han exercit com a assessors d’alguns dels comensals, com ara Carlos Lozano, Emma García, Mónica Martínez, Luján Argüelles i Sandra Barneda.