ENTREVISTA

Manel Navarro: "Fer botifarra va ser un error"

El cantant que anirà a Eurovisió revela que els seus pares li van dir que "havia mantingut molt bé el tipus" a part de l'"error" que va tenir

undefined37051328 gr143  madrid  26 01 2017   juventud  frescura folk pop  una170214185702

undefined37051328 gr143 madrid 26 01 2017 juventud frescura folk pop una170214185702 / Kiko Huesca

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

El sabadellenc Manel Navarro assisteix atònit a l’escàndol que s’ha armat amb la seva elecció per anar al Festival d’Eurovisió. Aquí explica les seves sensacions poc després de l’accidentada gala que va acabar amb una botifarra i l’agressió a un dels jurats, Xavi Martínez.

–¿No s’ha sentit incòmode a la roda de premsa per la cridanera absència dels responsables de TVE?

–No. Era un acte que se centrava en mi com a representant de TVE a Eurovisió. Puc entendre que no hi hagués ningú.

-¿Però li hauria agradat estar acompanyat?

–Ni m’hauria agradat ni m’hauria deixat d’agradar. Crec que sol em vaig poder valer prou.

–¿Què ha sacrificat per la música?

–He hagut d’aparcar una mica la carrera de Turisme. Estic cursant el tercer curs. Però estic content perquè jo el que vull de veritat és dedicar-me a la música.

–¿I el futbol?

–He passat els millors anys de la meva vida jugant a futbol i amb la música. Però va arribar un moment en què vaig fitxar pel juvenil d’un bon equip com el Sabadell, quan estava a Segona A, i ja no era el mateix.

–¿Quins jugadors del Barça són els favorits d’un culer com vostè?

–M’encanten Leo Messi i Andrés Iniesta.

"Em van prendre  "Em van prendre l'oportunitat de poder celebrar la victòria com hauria volgut"

–¿Com s’han pres els seus pares aquest gran escàndol que s’ha armat? 

–Els meus pares van venir a la gala i no va ser un plat de bon gust. Però estan contents. Em van dir que estaven molt orgullosos de mi i que havia aguantat molt bé el tipus, a part de l’error que vaig tenir.

–¿El van esbroncar per la botifarra?

–Em van dir alguna cosa, però va ser una reacció bastant normal després del que estava vivint allà. És un error que no té justificació i que no tornaria a repetir. Però no va ser un moment fàcil per a mi. Em vaig sentir molt malament, amb un sentiment agredolç. Em van treure l’oportunitat de poder celebrar-ho com hauria volgut. Vaig sortir amb els amics a prendre unes copes, però no va ser la gran festa que jo m’hauria imaginat.

–¿Quins insults va rebre?

–Puc arribar a entendre que si no ha guanyat el teu candidat ho expressis. Però una altra cosa és que comencis amb temes personals a ficar-te amb la meva família, i fins i tot colar alguna amenaça. De totes maneres, vull passar d’aquest tema i que s’oblidi com més aviat millor.

–¿Va veure l’agressió al jurat Xavi Martínez?

–No. Me’n vaig assabentar quan es va acabar la gala. Li vaig dir que ningú es mereix que reaccionin d’aquesta manera contra ell i que tenia el meu suport.

Notícies relacionades

–¿Hi ha alguna cosa que l’espanti del festival?

–¡Puf! Després de tot el que he passat…