DISSABTE, A 'TELETODO'

Jordi Hurtado, 20 anys a 'Saber y ganar'

El presentador fa un repàs dels dos decennis del concurs de La 2, el més longeu de la TV

olerin37199419 portada del teletodo  del dia 11 de febrero del 2017170208205828

olerin37199419 portada del teletodo del dia 11 de febrero del 2017170208205828

1
Es llegeix en minuts

'Saber y ganar', el veterà concurs de La 2, celebra aquest mes de febrer els 20 anys, convertint-se així en el més longeu de la història de la tele a Espanya. Jordi Hurtado, el seu carismàtic presentador durant tot aquest temps, protagonitza la portada del suplement 'Teletodo', on fa un repàs d'aquests dos decennis i de la seva pròpia experiència com a mestre de cerimònies.

Hurtado pensa que 'Saber y ganar' "està fent història de la tele" a Espanya, i destaca la fidelització de l'audiència que ha aconseguit el programa: "Hem aconseguit que el públic ens esperi cada dia".

El presentador, que també parla de les seves dues incursions a la sèrie de TVE-1 'El Ministerio del Tiempo', reconeix que no és amant dels protagonismes. "Tenia ganes de tornar a la normalitat -recorda sobre un petit problema que el va mantenir allunyat del plató l'any passat durant un mes-, perquè a mi no m'agrada ser la notícia quan no ho és el programa. No m'agrada barrejar coses privades amb la feina".

El dijous 17, dia que es compleixen els 20 anys, el programa s'emet en directe. 'Teletodo' es va colar a l'estudi durant els preparatius d'aquesta entrega i la gravació d'algun fragment.

REFLEXIONS DE SORRENTINO

El suplement també inclou una entrevista amb Paolo Sorrentino, realitzador de la sèrie 'The young Pope' 'The young Pope'(HBO) i 'La gran bellesa'.

En l'apartat de novetats destaca la celebració que el programa de Cuatro 'First dates'fa de Sant Valentí, amb especials en què participen presentadors de Mediaset. El documental 'Tecnosex' ('Documentos TV', La 2) i les sèries animades de Clan 'Danger Mouse' i 'Shimmer Shine' són altres dels espais esmentats.

A la tele de pagament arriba la nova obra del creador de 'Fargo', Noah Hawley, que se submergeix en el món dels còmics amb 'Legión', adaptació d'un títol de Marvel que a Espanya estrena Fox.

Notícies relacionades

Els esports avancen el calendari setmanal del Barça, amb compromisos de Lliga (contra l'Alabès) i Champions (davant el Paris Saint Germain).

Completen la revista les programacions de les principals cadenes i una selecció de pel·lícules, sèries i passatemps.