CITA ENTRANYABLE

Dos avis busquen l'amor a 'First dates'

Florencio, de 83 anys, i Matilde, de 77, buscaven una parella que els fes companyia però no la van trobar al programa

first-dates

first-dates

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

que l'amor no té edat, i es veu que les ganes de trobar-lo, tampoc. Perquè dilluns a la nit el programa de Cuatro 'First dates', en què Carlos Sobera fa de 'maître' de luxe i de 'celestino' de parelles ben variades, va rebre dos octagenaris que encara no havien desistit de trobar la seva mitja taronja. Els aspirants eren Florencio, de 83 anys, i Matilde, de 77. Els més grans fins ara. Ell, un jubilat de Frenegal de la Sierra (el mateix poble que les simpàtiques cambreres bessones del programa), es va quedar viudo fa cinc anys i, una vegada recuperat de la seva pena, va decidir que havia de trobar parella: "A la nit és quan em sento més sol", confessava en la seva presentació. "Fa cinc anys que busco nòvia. No perdo l'esperança", afegia. Fugint d'aquesta indesitjada soledat va començar la seva recerca activa. “He posat anuncis al diari, vaig contractar una agència matrimonial…, però, de moment, no tinc nòvia”, va assegurar.

MEDIASET

Matilde i Florencio, durant el sopar que van disfrutar a 'First dates' (Cuatro).

Notícies relacionades

El programa li va concertar una cita, al restaurant més famós de la tele, amb Matilde, una viuda de 77 anys que havia perdut el seu marit en feia 20. A diferència de Florencio, que no té fills, ella és mare de quatre. Però, com que ells ja tenen la seva vida, també va anar al programa perquè necessita companyia. El sopar va transcórrer entre rialles i va ser amenitzat per un cantant anomenat Javier, que els va interpretar una bonica cançó.

Tot va anar molt bé, però no hi va haver segona cita. Va pesar massa el fet que, malgrat viure a la mateixa província, els separaven 94 quilòmetres. Això a ella se li feia costa amunt. I és que a aquestes edats és molt. Hauran de seguir buscant. Però més a prop.