BATALLA ENTRE MEDIASET I ATRESMEDIA

Guerra de cites amoroses els dilluns a la nit

'Casados a primera vista' obre la seva tercera temporada a Antena 3, mentre Cuatro estrena 'Tú, yo y mi avatar', amb Luján Argüelles

undefined36772816 television  programa avatar con  lujan arguelles170105214512

undefined36772816 television programa avatar con lujan arguelles170105214512

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

Com que els programes de cites a cegues semblen despuntar en els audímetres, el nou any porta sota el braç la coincidència de dos formats del gènere en l’horari estel·lar dels dilluns (22.30). Un ja és relativament veterà, el 'Casados a primera vista' d’Antena 3, mentre que l’altra proposta la posa en marxa Cuatro, que aspira a renovar les trobades entre invidents posant-hi un tercer en discòrdia a 'Tú, yo y mi avatar'

Presentat per una veterana matrimoniera, Luján Argüelles ('Granjero busca esposa', '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'), i produït per La Competencia, 'Tú, yo y mi avatar' pretén comprovar si es pot enamorar algú sense mostrar-se cara a cara, com sol passar ara a internet.

  

MEDIASET

Patricia Conde és la convidada de l'estrena de 'Tú, yo y mi avatar'.

  Per a això, els tres pretendents que aspiren a conquistar el candidat a la recerca d’amor es valdran d’altres persones (amics o personatges populars) que s’encarregaran d’executar les ordres que els va donant l’interessat per un pinganillo. Segons les credencials del format, és una forma d’aparcar el físic d’una persona i fixar tota l’atenció en la seva capacitat de seducció, purament mental. Amagats entre les ombres, hauran d’utilitzar tot el seu enginy per teledirigir el seu avatar en les diferents cites.

    

Aquesta espècie de robots humans no s’assemblaran físicament en res als pretendents, que fins i tot poden canviar de sexe o adoptar l’aspecte de celebritats per confondre la seva presa. En el primer programa apareix l’actriu i presentadora Patricia Conde, que es prestarà a exercir d’avatar. El problema és si el candidat s’enamora de l’avatar i no del pretendent.

PROGRAMA LÍDER

ATRESMEDIA

Marian Frías, Rubén Turienzo i Silvia Sanz, els experts.

Enfront d’aquests avatars de la programació, Antena 3 proposa la tercera temporada d’un programa tan consolidat ja com 'Casados a primera vista', produït per Boomerang TV, que va tancar la seva anterior entrega amb una quota mitjana del 14,7% (2,5 milions d’espectadors) i el lideratge en la seva franja.

  

 En aquesta edició seran 12 solters amb perfils molt diferents els que provaran les espines i les possibles roses d’un matrimoni completament a cegues. Encara que aquesta ceguesa no serà tan rotunda per a un d’ells ja que, per primera vegada en la història del programa, a una participant se li han trobat dos candidats amb la mateixa compatibilitat. L’'afortunada' haurà d’escollir directament a l’altar amb quin dels dos es casa.

Notícies relacionades

  

 I al capdavant de l’invent, Marian Frías, Silvia Sanz Rubén Turienzo componen de nou el grup d’experts que ha estudiat el grau d’afinitat dels candidats i els que els guiaran durant el seu primer mes de convivència. Els tres especialistes assessoraran aquesta dona beneïda amb el nou privilegi perquè pugui decidir a quin dels dos pretendents vol donar el «sí vull».