'STREAMING' DE VÍDEO

Amazon Prime Video, ja disponible a Espanya per competir amb Netflix

La nova plataforma està disponible per a iOS i Android

ama

ama

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Primer va arribar NetflixNetflix, després HBO i ara Amazon Prime Video. El gegant del comerç electrònic Amazon ha posat a disposició dels usuaris d'Espanya la seva aplicació per veure els continguts en 'streaming' (o descàrrega), amb produccions pròpies d'èxit com 'The Grand Tour' i 'The man in the High Castle'.

Encara que no ho hagi anunciat oficialment, l'aplicació ja està disponible a Espanya i 200 països més. Per disfrutar dels continguts s'ha de ser subscriptor Premium d'Amazon i accedir-hi amb el correu i la contrasenya habituals.

De moment, l'aplicació està en anglès, i s'hi poden trobar continguts de sèries i produccions pròpies, a més de pel·lícules d'altres productores. El contingut amb àudio en espanyol és limitat, però també hi ha l'opció de triar subtítols en castellà en desenes de produccions.

Al catàleg s'hi troben les sèries originals d'Amazon 'The Grand Tour', 'Transparent''Hang of Gog', 'The man in the High Castle', 'Bosch', 'Red Oaks' i 'Mozard in the jungle'.

Notícies relacionades

Sobre el seu preu, de moment qualsevol usuari Premium pot accedir als continguts (aquesta subscripció costa 19,95 euros a l'any), però en altres països la subscripció té un preu superior (99 dòlars als Estats Units).

L'aplicació, que de moment està en anglès, ja es pot descarregar per a iOS (dispositius Apple) iOSApple i per a Android.