dissabte, a 'Teletodo'

'Merlí' acomiada el seu segon curs

La sèrie de TV-3 finalitza temporada dilluns amb un episodi "adrenalínic"

EL PERIÓDICO ofereix aquest cap de setmana el CD amb les cançons de la ficció

olerin36534431 portada teletodo161206201324

olerin36534431 portada teletodo161206201324

2
Es llegeix en minuts

'Merlí' acomiada aquest dilluns 12 de desembre la seva segona temporada a TV-3 TV-3 com una de les grans referències de ficció de la cadena autonòmica, en un any en què la sèrie s'ha consolidat i ha alçat definitivament el vol. No només pels premis aconseguits (al Festival Zoom d'Igualada i el Premi Iris de l'Acadèmia de Televisió), sinó pel suport de l'audiènciaaudiència, que l'ha situat cada dilluns dalt de tot del rànquing a Catalunya (amb l'única excepció del dia que competia amb el concert del retrobament d''OT').

'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, dedica aquest dissabte la seva portada a 'Merlí' i ofereix un ampli reportatge que repassa la trajectòria de la sèrie, les trames que queden obertes, els èxits aconseguits (com la seva compra per Netflix Netflix) i dóna pistes del que passarà en l'últim episodi de la temporada, amb un desenllaç "adrenalínic", segons avança el seu creador, Héctor Lozano.

COMÈDIA NEGRA

"No hi haurà molta llàgrima, perquè també riurem, encara que tampoc estem parlant d'una comèdia, sinó que hi ha de tot. Això sí, tindrà un puntet de comèdia negra", avança. S'agraeix, tenint en compte l'emotiu comiat de Bruno (David Solans) de dilluns passat.

Coincidint amb el comiat momentani (tot fa pensar que hi haurà una tercera temporada) de la sèrie, EL PERIÓDICO ofereix aquest cap de setmana, a un preu de 9,95 euros, el disc de la banda sonora de la segona temporada, que inclou cançons clàssiques (Mozart, Chopin, Bach), nadalenques i de grups actuals, com La Casa Azul. Sense oblidar les peces compostes per Xavi Capellas expressament per a la sèrie.

ÉVOLE ENTREVISTA CEBRIÁN

A més del reportatge sobre 'Merlí', 'Teletodo' inclou un resum de les novetats televisives de la setmana, entre les quals destaca el 'Salvados' de diumenge, en què Jordi Évole entrevista Juan Luis Cebrián, primer director del diari 'El País' i president del Grupo PRISA.

L'entrevista de la setmana és amb Ana Morgade, la nova presentadora d''El club de la comedia' de La Sexta, que repassa la seva trajectòria en programes com 'Zapenado', 'Tu cara me suena' i amb Buenafuente.

LES BICIS A BARCELONA

La secció de documentals se centra en la doble emissió del 'Sense ficció' de TV-3, amb documentals sobre 'La Marató' i les seqüeles de patir un ictus, i el '30 minuts' sobre el fenomen de les bicis a Barcelona.

Notícies relacionades

L'apartat de la tele de pagament informa de l'estrena de la tercera temporada de 'Mozart in the jungle' a Movistar Series i, en esports, el Barça juga aquest dissabte contra Osasuna (Bein La Liga, 13.00 hores) en partit de Lliga.

'Teletodo' també inclou passatemps i les programacions de la principals cadenes, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.

Temes:

Sèries TV-3