PROGRAMACIÓ

La dona del president Puigdemont debuta a TV-3

Marcela Topor és entrevistada dijous al programa 'Fora de sèrie' per Pilar Rahola

image002

image002

2
Es llegeix en minuts

Després d'oferir la cara bufa de la política que tant triomfa a TV-3 amb 'Polònia' TV-3 amb 'Polònia', la tele autonòmica catalana emet aquest dijous, 8 de desembre, la imatge real de Marcela Topor, Marcela Toporla dona del president de la Generalitat, en el programa d'entrevistes 'Fora de sèrie' (22.40 hores). En aquesta ocasió és la periodista Pilar Rahola l'encarregada de conversar amb Topor, de qui se'n sap ben poc, ja que ha optat per mantenir-se en un pla molt allunyat de l'activitat de Carles Puigdemont.

Així, a 'Fora de sèrie' es presentarà Marcela Topor, una romanesa que treballa de periodista a El Punt Avui Televisió i, a més, dirigeix la revista en anglès 'Catalonia Today'. Malgrat la seva discreció (diu que li agrada més fer preguntes que no que n'hi facin a ella), durant el programa explica com va conèixer Carles Puigdemont, la seva relació amb el teatre, amb Girona, la ciutat on viu, i com va arribar a Catalunya.

La conversa es desenvolupa en diversos escenaris: el plató del canal El Punt Avui Televisió, on treballa, i la ciutat de Girona. Rahola i Topor visiten el Teatre Municipal de Girona, on coincidiran amb el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.Temporada Alta, Salvador Sunyer. També passejaran per les escales de la pujada de Sant Domènec, un dels espais emblemàtics, situat a prop de la catedral de Girona; i acabaran degustant una paella en un dels restaurants de la ciutat.

Segons avança Televisió de Catalunya (TVC), el programa descobreix "una faceta desconeguda de Marcela Topor", que assegura que "el teatre l'ha ajudat a vèncer la timidesa".

Topor parla perfectament el català i quatre idiomes més, i "ensenya el seu vessant professional i personal al llarg d'una conversa distesa amb Pilar Rahola", apunta TVC.

PROGRAMA D'EXCOL·LABORADORS

Notícies relacionades

Estrenat el 22 de setembre passat, 'Fora de sèrie' és un espai en què antics col·laboradors o presentadors de Televisió de Catalunya tornen per una nit a la cadena autonòmica per recordar el seu pas per la tele i, també, entrevistar un personatge triat per ells que considerin interessant. Es dóna la circumstància que el primer convidat triat per una antiga estrella de TV-3, Andreu Buenafuente, va ser precisament el marit de Marcela Topor, el president Puigdemont.

Aquella primera entrevista va ser un gran èxit: un gran èxit:va ser l'espai més vist del dia i va aplegar una mitjana de 554.000 teleespectadors (amb un 21,6% de quota), i va superar la gran estrella dels dijous a Catalunya, 'Polònia', que en aquesta ocasió va quedar relegat a la segona posició del dia, amb 518.000 seguidors (18,2%). Topor i Rahola tenen un repte difícil.