ESPECIAL A CUATRO

'First dates' s'omple de grans estrelles mundials gràcies als imitadors

Els dobles espanyols de Robert de Niro, Pamela Anderson i Beyoncé se citen a cegues amb comensals anònims

undefined36331759 television  programa  first date  carlos  sobera  y  robert 161118142920

undefined36331759 television programa first date carlos sobera y robert 161118142920

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

'First dates' tira la casa per la finestra i rep al seu 'Menú especial' d’aquesta nit (22.15 hores), un grapat de cobejades celebritats del món de l’espectacle, representades, això sí, pels seus imitadors més convincents. Les seves atapeïdes agendes no els han permès desplaçar-se al famós menjador on Cupido fa estralls, però en lloc seu han enviat al programa de Cuatro encertats dobles capaços de fer creure que són els autèntics. Robert De Niro, Pamela Anderson, Beyoncé i Nicky Jam són només alguns dels cèlebres comensals que faran un gran desplegament de glamur davant la mirada circumspecta de Carlos Sobera.

Com que això de sopar cara a cara amb una megaestrella no està a l’abast de la majoria dels mortals, 'First dates' ha preparat, fidel a la seva línia de provocar grans sorpreses, una sèrie d’'encontres en la tercera fase' amb éssers que semblen arribats d’un altre planeta.

Bridget Jones serà l’encarregada d’inaugurar aquest carrusel d’emocions fortes, encara que en realitat es tracta d’una polonesa resident a Barcelona que es diu Monika María, que soparà amb Juan José, un andorrà amb una missió que ni el mateix Hugh Grant podria completar: conquistar el seu cor.

Notícies relacionades

La següent en aquesta selecta llista de reserves VIP és Ana María, la doble oficial de Pamela Anderson, que desplegarà tots els seus visibles encants d’'exvigilant de la platja' davant Miguel, un brasiler que es dedica a la pintura. Un altre dels dobles, conegut com a Marc de Niro, es quedarà amb els ulls a quadros quan topi a la taula amb una dona de Reus que assegura assemblar-se a Sharon Stone, tot i que es diu Isabel.

Per l’alfombra vermella de 'First dates' passaran també la Beyoncé de Cornellà i el Nicky Jam bilbaí.