/ JOSÉ IRÚN

'OT. El reencuentro': El capítol 2, en directe

1
Es llegeix en minuts

La primera cadena de TVE ofereix aquest diumenge, 23 d'octubre, a les 22.00 hores, el capítol 2 d''OT: el reencuentro', una sèrie de tres entregues en què els concursants de la primera edició del concurs 'Operación Triunfo'  'Operación Triunfo' es reuneixen, amb els seus professors, per recordar aquells meravellosos dies que van viure fa exactament 15 anys. En aquesta ocasió, un dels professors més carismàtics del xou, Àngel Llàcer, Àngel Llàcer serà l'encarregat de rememorar l'històric espai. I ho fa amb una sèrie d'objectes que portaran als 'triunfitos' molts records.

 Els idil·lis d'OT... ¡sense censura!

Notícies relacionades

En aquesta entrega també es trauran a la llum 'rollets' i amors platònics. "Chenoa i Bisbal van ser la parella oficial d''OT1 "Chenoa i Bisbal' -apunten des de TVE-, però al voltant de la resta de concursants van aparèixer tota mena de rumors sobre suposats idil·lis que es van produir durant els mesos d'emissió del concurs". 

¿Què opina Chenoa de la que es va muntar després de la seva ruptura amb Bisbal? ¿Qui era l'home de qui es va enamorar Rosa dins de l'Acadèmia? T'ho expliquem en directe a partir de les 22.00 hores.

Actualitzar

Fa 2741 dies

Fa 2741 dies

Fa 2741 dies

Fa 2741 dies

Fa 2741 dies

Fa 2741 dies

Fa 2741 dies

Fa 2741 dies

Carregar més