CELEBRACIÓ INFANTIL

La Festa dels Súpers reuneix 200.000 persones

La pluja de dissabte impedeix que el tradicional 'macroshow' torni a marcar un rècord d'assistència

 

  / GUILLEM URB

2
Es llegeix en minuts

Al voltant de 200.000 persones han assistit aquest any a la 20a edició de la Festa dels Súpers, una xifra sens dubte espectacular (segueix sent l'esdeveniment infantil més gran d'Europa), però que no ha pogut superar la d'anys anteriors, a causa de la pluja amb la qual es va obrir dissabte, primer dia del 'macroshow' de Televisió de Catalunya (TVC). Malgrat aquesta imprevisible circumstància, l'organització del ja tradicional espectacle infantil cataloga que la cita ha sigut un èxit: "Tots els assistents han pogut disfrutar de les més de 150 activitats repartides per l'Anella Olímpica de Montjuïc, i d'una cinquantena d'espectacles".

Aquesta edició de la festa, que ha sigut coorganitzada per l'Ajuntament de Barcelona (precisament l'alcaldessa Ada Colau hi ha assistit aquest diumenge alcaldessa Ada Colau hi al matí), ha portat el títol de '6Q', el nom del robot que s'ha incorporat recentment a la família del Super3 i que ha sigut el protagonista principal de l'espectacle central de la festa, 'Tots junts!'. 

"Aquesta Festa ha sigut molt especial, ja que coincidien dos aniversaris: la 20a edició d'aquesta cita i els 25 anys del Super3",els 25 anys del Super3",  va destacar Dani López, director del canal Super3, que també va apuntar que aquesta ha sigut una edició d'estrena "per als tres personatges nous de la família del Super3, amb una clara aposta de futur". 

Així, els nous personatges, Nenúfar, Matoll i 6Q, han tingut un paper molt destacat en l'espectacle central de la festa, en què també han debutat Riff i Flat, les dues rates que presenten el nou programa 'Rat Rank'.

 

 'TOTS JUNTS!'

Un dels moments més esperats pels súpers ha sigut l'espectacle 'Tots junts!', que han seguit a l'Estadi Olímpic més de 57.000 persones.  Al llarg de la festa, també han actuat els Brodas Bros, amb el seu espectacle de hip-hop, Soul Machine i l'Escola Municipal de Dansa de Castelldefels, la Big Band Combo de Granollers i els Xiula.

Així mateix, hi ha hagut espectacles relacionats amb la cultura tradicional catalana: DumDumDum, els Trik Trak Tabalers d’Olot, la Cobla Contemporània, l’Esbart Dansaire Castell de Tona, l’Esbart Maragall de Barcelona, els Castellers de Cornellà, els Falcons de Piera, els Targalets de Guixanet, la Xaranga de l’Escola Municipal de Música d’Alcover...

Notícies relacionades

L'organització també ha informat que, gràcies al minut a minut, el visionament en directe i la publicació constant de fotografies enviades pels súpers, la web super3.cat ha mantingut una mitjana aproximada de 250 usuaris connectats al minut, amb a prop de 400.000 pàgines vistes i 60.000 visites. A més, els súpers han enviat a través de l'app Super3Carnet més de 500 fotografies que mostren com s'ho han passat a la festa.

 

Temes:

Super 3 TV-3