LA TELE MÉS JOVE

Festa dels Súpers 2016: programa i com arribar-hi

Montjuïc acull dissabte, 22, i diumenge, 23, la 20a edició de la festa del Super3, amb més de 150 activitats i 50 espectacles per als més petits

Hi assistiran tots els personatges i presentadors del canal infantil de TVC, inclosos dos del passat: Tomàtic i Joan Dausà (Krust)

4
Es llegeix en minuts
MARISA DE DIOS / INÉS ÁLVAREZ

La Festa dels Súpers 2016 obrirà les portes dissabte i diumenge a totes les famílies que vulguin passar una jornada súper, però perquè tot vagi sobre rodes convé tenir a mà una informació útil sobre com arribar-hi i quines són les activitats i els espectacles principals que aconsellem no perdre's (a la programació que donen a l'entrada apareixen totes detallades, amb horari i el plànol que indica on trobar-les).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DIES: dissabte 22 i diumenge 23 d'octubre

LLOC: Anella Olímpica de Montjuïc, a l'avinguda de l’Estadi (Barcelona).

HORARIS: dissabte, de 10 a 19 hores, i diumenge, de 10 a 18 hores (les portes s'obren a les 10.00)

COM ARRIBAR-HI: 

Hi ha moltes maneres d'accedir l'Anella Olímpica, on se celebra la festa. Aquí teniu uns consells per anar a peu, en bus, funicular o amb cotxe.

A peu: des de la plaça de Espanya (uns 15 minuts).

Amb autobús: els tres que deixen a l'avinguda de l'Estadi són el 150, el 13 i el 55. (El 150 i el 13 es poden agafar a la plaça d'Espanya, mentre que el 55 s'agafa en altres barris de Barcelona). També hi haurà autobusos llançadora des de la plaça d'Espanya fins a la porta del Estadi i viceversa (dissabte, de 9.30 a 19.30 i diumenge, de 9.30 a 18.30).

En funicular: s'agafa a la parada de metro de Paral·lel, des de les línies (no fa falta sortir al carrer per agafar-lo). Una vegada a fora, es pot agafar un autobús llançadora des de l'estació del parc de Montjuïc fins a l'Estadi Olímpic.

Amb cotxe, encara que no és l'opció més aconsellable, hi ha zones d'aparcament als voltants, però per aparcar cal matinar. Si no, es pot deixar als pàrquings de la Fira Barcelona Gran Via de la Zona Franca (carrer de la Botànica, l'Hospitalet de Llobregat i carrer del Foc, Barcelona. Oberts dissabte, de 9.30 a 20.30, i diumenge, de 9.30 a 19.30. Preu: 5 euros). L'avinguda de l'Estadi estarà tallada des de l'INEFC fins a la cantonada del passeig Olímpic (els vehicles amb distintiu de discapacitats poden aparcar, sempre que hi hagi lloc).

LA FESTA

La Família del Super3 té aquest dissabte, 22, i diumenge, 23, una important missió: desbaratar els plans del Sr. Pla, que pretén eliminar 6Q, el robot creat per l'Àlex. Per aconseguir-ho, el clan del canal infantil de TVC ha convocat a Montjuïc tots els súpers que, al crit de "Tots junts", la tornada de la nova cançó del Super3, hauran d'intentar despertar el cor de l'androide.

Aquesta és la trama de la 20a edició de la Festa dels Súpers, que durant aquest cap de setmana se celebrarà a l'estadi de Montjuïc i els seus viltants. En total, seran 63.000 metres quadrats dedicats a propostes esportives, lúdiques, culturals i solidàries, amb més de 150 activitats i 50 espectacles, tots gratuïts.

Els petits podran assistir a tallers relacionats amb robots, fotografiar-se amb els personatges de sèries de dibuixos animats, pujar dalt d'inflables, trobar tresors, fer teatre, aconseguir un carnet per conduir naus espacials, visitar un planetari, superar circuits d'aventura, practicar diversos esports, conduir karts i motos elèctriques, lliscar en tirolina, esquiar amb un simulador, plantar llavors, veure pel·lícules, fer experiments científics, practicar idiomes, ballar, pintar amb xocolata, escoltar contes... I conèixer en primera persona tots els presentadors del Super3.

L'escenari principal de l'estadi acollirà dissabte (des de les 10.00 a les 19.00 hores) i diumenge (de 10.00 a 18.00) diferents xous, entre els quals en destaquen dos: l'espectacle central de la festa, amb la Família del Super3 mirant de rescatar l'androide 6Q (dissabte, a les 16.00, i diumenge, a les 12.00 i 16.00), i la visita de dos personatges del passat del Club Super3, amb motiu del seu 25è aniversari, el músic Joan Dausà (que va donar vida a l'impetuós Krust) i Tomàtic, el xerraire telèfon amb forma de tomàquet en el qual els súpers deixaven gravats els seus missatges (dissabte, a les 12.00, i diumenge, 11.00).

CULTURA TRADICIONAL

També hi haurà actuacions de les marionetes de 'Rat rank', experiments científics amb Dani Jiménez, de 'Dinàmiks', cançons amb el grup SP3 i el musical 'Gerónimo Stilton' i espectacles de hip-hop, entre moltes altres propostes.

Notícies relacionades

No hi faltaran espectacles relacionats amb la cultura tradicional catalana amb els Falcons de Piera, els Targalets de Guixanet, l'Esbart Dansaire Castell de Tona, els Trik Trak Tabalers d'Olot o els Castellers de Cornellà, entre molts altres, a més de tallers de sardanes, cercaviles amb gegants i bastoners i un correfoc infantil que tancarà la festa tant dissabte com diumenge.

Els que no puguin assistir a la cita podran seguir-la en directe a través de les connexions amb els reporters de l''Info K' al canal Super3 (dissabte, a les 10.40, i diumenge, a les 12.00) i TV-3 (diumenge, a les 12.00 hores).

Temes:

Super 3 Nens TV-3