PRÒXIMA ESTRENA

'Masterchef' posa 10 famosos a cuinar

En la nova versió 'celebrity' hi participen Fernando Tejero, Loles León i Cayetana Guillén

Els concursants coincideixen a destacar la duresa i el nivell d'exigència d'aquesta edició

undefined35961183 gra171  madrid  19 10 2016   la presentadora eva gonz lez  4161019182539

undefined35961183 gra171 madrid 19 10 2016 la presentadora eva gonz lez 4161019182539 / Luca Piergiovanni

3
Es llegeix en minuts

Masterchef ha dirigit els seus tentacles al món del famoseig per presentar una nova versió del concurs protagonitzada per celebritats, que s’estrenarà aviat. TVE i la productora Shine Iberia han elegit per al seu Masterchef celebrity 10 cares més o menys populars, entre les quals destaquen els actors Cayetana Guillén Cuervo, Loles León i Fernando Tejero; les cantants María del Monte i Niña Pastori, i el torero Manuel Díaz el Cordobés. Tots lluitaran per premis en metàl·lic destinats a oenagés, en una edició que comptarà amb la visita de famosos xefs com Dani García, Francis Paniego, Toño Pérez, Ramón Freixa, José Andrés i Pepe Solla.

Durant sis setmanes, els 10 elegits per a la glòria culinària hauran de demostrar les seves virtuts gastronòmiques en proves com la de servir ni més ni menys que 200 convidats. I tota això sota la mirada penetrant del triumvirat d’inflexibles jutges format per Pepe Rey, Samantha Vallejo-Nájera i Jordi Cruz, que repeteixen al tribunal. També rebran la visita de convidats especials com Jorge Sanz, Kike Sarasola, Ana García-Siñeriz, Ramón García, Adriana Ozores i exconcursants d’altres edicions.

TVE s’ho va estar pensant una mica abans de llançar-se a provar una fórmula que ja ha sigut testada en 17 països, encara que això introduir els famosos al Masterchef era qüestió de temps en vista de l’èxit del concurs. «Aquesta primera edició és un experiment per al qual s’han prestat com a conillets d’Índies aquests 10 concursants», va dir en l’acte de presentació la directora de programes d’entreteniment de TVE, Toñi Prieto, que es mostra «encantada» amb els resultats: «Ens donen uns moments increïbles».

Per la productora del concurs, Macarena Rey, el més interessant d’aquesta nova versió és «veure els famosos fora de la seva àrea de control, on mai pensaven estar». «Pateixen, disfruten i riuen, però sobretot pateixen», va avançar Rey abans que en les imatges del resum apareguessin Fonsi Nieto, Miguel Ángel Muñoz i Cayetana Guillén amb llàgrimes als ulls.

Les 10 celebritats han hagut de fer, segons va dir Rey, un «esforç titànic», fins al punt que molts d’ells «se n’anaven després de 14 hores de gravació a cuinar en cases o restaurants d’amics per millorar». El nivell d’exigència ha sigut tan elevat que María del Monte es va haver d’afanyar a desmentir que abandonés el concurs, com es va rumorejar. Tot i que alguna cosa estranya devia passar amb la cantant sevillana, tenint en compte les seves enigmàtiques paraules: «No s’ha de desvelar el que va passar perquè ja es veurà». Com a avançament, l’artista va deixar clar que Masterchef és una barbaritat, tant en les coses bones com en les dolentes, perquè «no hi ha terme mitjà».

Notícies relacionades

«ELS NOUS ROPPER» / El més divertit del programa arribarà de la mà de Fernando Tejero i Loles León, convertits en «els nous Ropper del segle XXI», com els va definir Rey. Tots dos van haver de passar un càsting, com la resta dels companys, per demostrar que sabien cuinar dignament. «Ho he passat malament cuinant i he estat tot el programa dient que me’n volia anar», va confessar Tejero, que per acabar-ho d’adobar es va fer una contractura a l’esquena tot just començar. «Coincidir amb Loles i Ca-yetana va ser un punt per entrar», va revelar.

La Mildred de la parella, Loles León, va confessar que va arribar «sobrada» al programa, abans de topar amb la realitat. «Aquí he après molta humilitat, i ara valoro més el treball dels cuiners i me’ls prenc molt seriosament: són molt militars», va sentenciar. Després d’aquesta edició de celebritats arribarà la cinquena temporada de Masterchef, que es començarà a gravar al gener.